Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

SAMSUNLU ÖĞRETMEN VE AİLESİ.. YÜREKLERİ YAKAN HABER!

Samsunlu öğretmen ile polis eşi, 2 çocuğu ile birlikte Hatay’daki depremde hayatlarını kaybetti

SAMSUNLU ÖĞRETMEN VE AİLESİ..  YÜREKLERİ YAKAN HABER!
REKLAM ALANI
16 Şubat 2023 17:43 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2023 17:48

Samsun‘un Alaçam İlçesi Sarılık Mahallesi nüfusuna kayıtlı öğretmen Selin Yavuzatmaca(31), Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli kocası Aksaraylı İsmail Yavuzatmaca (36) ve kızları 2 yaşındaki Ada ile 4 yaşındaki Kumsal, Hatay’daki depremde hayatlarını kaybetti.

SAMSUNLU ÖĞRETMEN VE AİLESİ.. YÜREKLERİ YAKAN HABER!

12 katlı ve 250 daireli Rönesans Rezidans, Samsunlu öğretmen Selin Yavuzatmaca ile ailesinin mezarı oldu.

UMUTLAR YERİNİ ACIYA BIRAKTI
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da depremle birlikte yerle bir olan Rönesans Rezidans’ın enkazı altında kalan aile için umutlar dün itibariyle yerini büyük acıya bıraktı. Kurtarma ekiplerinin tüm mücadelesine rağmen Yavuzatmaca ailesinin fertlerinin enkaz altındaki cesetlerine ulaşılabildi.

SAMSUNLU ÖĞRETMEN VE AİLESİ.. YÜREKLERİ YAKAN HABER!

CENAZE TÖRENİ YARIN ALAÇAM’DA
Öğretmen Selin Yavuzatmaca ile kızları Ada ve Kumsal’ın yarın Alaçam İlçesi Sarılık Mahallesi’nde, eşi polis memuru İsmail Yavuzatmaca’nın ise memleketi Aksaray’da toprağa verileceği açıklandı.

SAMSUNLU ÖĞRETMEN VE AİLESİ.. YÜREKLERİ YAKAN HABER!

BİNLERCE KİŞİYE MEZAR OLDU
Hatay’da binlerce kişinin altında kaldığı yapılardan biri de Rönesans Rezidans oldu. Ekinci Mahallesi’nde çöken ve 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans’ın ‘cenneten bir kare’ olarak pazarlanması sosyal medyada büyük bir tepki çekti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.