Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

SON DAKİKA… Samsun’da korkunç kaza: 2 ölü RİZELİ OKTAY USTA’NIN ACI GÜNÜ!

Samsun’da Rizeli Oktay Usta Restoran’ın sahibi olarak bilinen Oktay Akyürek’in 18 yaşındaki kızı Sümeyye Akyürek ile arkadaşı Mert Doğdu Kaplan, motosiklet kazasında hayatını kaybetti

SON DAKİKA…  Samsun’da korkunç kaza: 2 ölü  RİZELİ OKTAY USTA’NIN  ACI GÜNÜ!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2020 14:58 | Son Güncellenme: 6 Kasım 2020 16:31

Samsun’da motosikletin refüje ve ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki genç kız ile motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Genç kızın, Rizeli Oktay Usta olarak bilinen ünlü iş insanı Oktay Akyürek’in kızı Sümeyye Akyürek olduğu öğrenildi.

VİRAJI ALAMADI, AĞACA ÇARPTI
Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Balaç Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Mert Doğdu Kaplan (18) idaresindeki 55 AEJ 811 plakalı motosiklet, rampa yukarı çıkarken virajı alamayarak önce orta refüj bordur taşına daha sonra da refüjdeki ağaca çarptı.

Kazada motosikletten savrulan 18 yaşındaki Sümeyye Akyürek olay yerinde, motosiklet sürücüsü Mert Doğdu Kaplan ise ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Sümeyye Akyürek, bugün Atakum’da kılınan ikindi namazı sonrası Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.