Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SAMSUNLU TEMACILAR BAFRA KUŞ CENNETİ’NDE

Samsun TEMA Vakfı Temsilcileri ve Bafra TEMA Vakfı Bafra Gazipaşa Tema Sorumlusu Şükran ÖKTEM; Bafra Kuş Cenneti’ ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

SAMSUNLU TEMACILAR BAFRA KUŞ CENNETİ’NDE
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2019 17:25

Bafra Gazipaşa Mahallesi, Tema Sorumlusu Şükran Öktem, konuyla ilgili olarak şöyle dedi :
“Samsun’dan TEMA İl Sorumlu Yrd. Yusuf Dursun DURMUŞ ve Bahar DURSUN hanım ve aileleri, Bafra’mızı ve Kuş Cenneti‘mizi ziyarete geldiler. Ben de kendilerine, gezilerinde Gazipaşa Mahallesi Tema Sorumlusu olarak eşlik ettim.


Güne önce; Bafra’mızın meşhur pidesi ile başlayıp, Gazipaşa Mahalle Muhtarlığımızın o muhteşem; yeşillikler ve çiceklerle dop-dolu, güzel bahçesini kısa bir ziyaretten sonra; Kuş Cenneti‘mizin gezisine, Leylek ormanımızla başlayıp devam ettik.
Tüm Samsun Tema Ekibi ile Kuş Cenneti ve meşhur Bafra pidemizi yemeye tekrar gelme sözü aldik .
Bu anlamlı ve güzel ziyaretlerinden dolayı; kendilerine çok teşekkür ederiz.
Ayrıca; Bafra‘ mıznın, bu doğal güzellik ve zenginliklerini görmek için herkesi bekleriz. ”
Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.