Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsunlular meydana aktı!

Samsunsporlular takımları için meydana akın etti. Atkısını takan meydana gelerek Samsunspor’a destek çağrısında bulundu

Samsunlular meydana aktı!
REKLAM ALANI
7 Ocak 2018 17:15

Mali anlamında sıkıntılı günler geçiren ve futbolcuları bir bir serbest kalan Samsunspor’da duruma tepki gösteren taraftarlar meydana akın ederek takımına sahip çıktı. Samsunspor, mali ve yönetim anlamında sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor. Alacakları ödenmeyen futbolculardan 8 tanesi serbest kalma hakkını elde etti. Hasan Hatipoğlu, Çağrı Ortakaya, Ufuk Budak, Abdülkerim Bardakçı ve Ömer Kandemir, kulüple ilişkilerini keserek başka takımlarla anlaştı. Kodrodaki diğer futbolcuları da kaybetme korkusu yaşayan Samsunspor’da taraftarlar duruma tepki göstererek şehir meydanında takımına destek verdi.

‘ASLA PES ETMEK YOK’

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.00’de toplanan taraftar, “Asla pes etmeyeceğiz”, “Samsunspor yok olmasın” ve “Sabit gelir istiyoruz” yazılı pankart açtı. Sık sık marşlar söyleyen taraftarlar zaman zamanda takıma sahip çıkmayanları protesto etti. Yaşları 90 olan 2 yaşlı teyze de Samsunspor atkılarını takarak, herkesin şehrin takımına destek vermesi gerektiğini söyledi. Yapılan ortak açıklamada, şöyle denildi: “Bizler inanıyoruz ki bir milletin kurutuluşunu sağlayan bu şehir, bugün de tek mirası olan Samsunspor’un kurtuluşunu sağlayacaktır. Bugün burada binlerce insan sevdasını haykırmak, sevdası için elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyor. Kulübümüz uzun zamandır zor günler geçiriyor. Samsunspor, kapanma noktasına, kayyumun eşiğine gelmiştir. Ancak bizim buna gönlümüz razı gelmiyor. Gün, Samsunspor’u ayağa kaldırma günüdür. Gün Samsunspor efsanesini küllerinden doğarak zirveye taşıma günüdür.”

Samsun meydanındaki Samsunspor Yok Olmasın etkinliğine MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunsporlu futbolcular Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Halil İbrahim Pekşen, Ahmet Cebe, Gökay İravul ve çok sayıda taraftar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.