Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

‘Samsunlular size minnettar’

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi verirken, “Zorlu pandemi mücadelesinini başkahramanları sizlersiniz” dedi

‘Samsunlular size minnettar’
REKLAM ALANI
16 Aralık 2020 16:57

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sağlıkçılara, “Bu mücadelenin başkahramanları sizlersiniz, Samsun size minnettar ve bu zorlu süreçte yaptıklarınız asla unutulmayacak” dedi.


‘NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ’
Pandeminin ilk günlerinden itibaren korona virüse karşı en ön safta mücadeleyi sürdüren sağlık çalışanlarına Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından teşekkür belgesi verildi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törende 4 bin 100 kişilik sağlık ordusunu temsilen farklı meslek gruplarından belirlenen 11 sağlık çalışanına belgelerini veren Vali Dağlı, “Sağlık çalışanlarımız pandeminin ilk günlerinden itibaren korona virüse karşı yürütülen mücadelenin en ön safında adeta virüsün izini sürüp, onu yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Belki herkesin virüs bana bulaşır mı endişesiyle dışarıya çıkmaya, markete gitmeye çekindiği günlerde onlar, her gün virüsle yüz yüze gelerek, bizi virüsten korumak için hayatlarını ortaya koyuyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek, övgü dolu sözler sarf etsek az gelecektir” diye konuştu.

‘SAMSUNLULAR SİZE MİNNETTAR’
Vali Dağlı konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bu vesileyle Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ve onun nezdinde tüm sağlık yöneticilerimizle sağlık çalışanlarımıza bir daha teşekkür ediyor ve sağlık çalışanlarımıza tüm Samsun halkı adına şu mesajı da iletmek istiyorum: Bu mücadelenin başkahramanları sizlersiniz. İnsanların hayatlarını kurtarmak için gösterdiğiniz özverinin bir tanımı yok. Ancak şunu bilin, Samsun halkı size minnettar. Bu zorlu süreçte yaptıklarınız ve gösterdiğiniz fedakârlık hiçbir zaman unutulmayacak. Biz Samsun Valiliği olarak her zaman yanınızdayız. Her noktada halkımıza yapılan çalışmaları ve sizin özverinizi, özverinizin boşa gitmemesi için önlemlere riayet edilmesi hatırlatıyor, halkımızı uyarıyoruz. İnşallah sizin çabalarınız ve halkımızın bu çabanın boşa gitmemesi için kurallara riayetiyle en kısa süre içinde ilimizde virüsü kontrol altına alacağız. Umarım bu zorlu sürecin sonunda en kısa zamanda daha güzel, hastalıktan uzak sağlık dolu günlerde de bir araya geliriz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.