Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SAMSUNSPOR!

Yılport Samsunspor deplasmanda Altınordu F.K. önünde 10 kişi kaldığı maçtan 2-1 mağlup ayrılması, camiayı şok etti

SAMSUNSPOR!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2022 13:59

Spor Toto TFF 1’inci Lig 9’uncu hafta müsabakasında Yılport Samsunspor deplasmanda Altınordu ile karşılaştı. Rakibi önünde pek varlık gösteremeyen ve Tangue’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Kırmızı-Beyazlı ekip sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

GOL UMUDU KIRMIZI KART GÖRÜNCE
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan maça istediği gibi başlayamayan Samsunspor 10’uncuu dakikada Tangue’nin kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı ve ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamladı.

AHMET SAGAT’IN GOLÜ YETMEDİ
2’nci yarıda Altınordu 53’üncü dakikada Kubilay’ın golü ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 60’ıncı dakikada Ahmet İlhan’ın golü ile farkı 2’ye çıkardı(2-0). Oyuna sonradan giren Ahmet Sagat ise 90+3’te Samsunspor’da farkı 1’e indirdi(2-1).

RUHSUZ VE İSTEKSİZ FUTBOL
Maçta başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor deplasmanda rakibine 2-1 mağlup oldu. Samsunspor camiası bu mağlubiyetle büyük şok yaşarken sahada mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar’ın maçın genelinde ortaya koydukları isteksiz ve ruhsuz futbol, taraftarları endişeye sevk etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.