Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SAMSUNSPOR AÇIKLAMASI:

Samsunspor ile Teknik Direktörlük konusunda anlaşma sağlayamayan Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Maalesef yönetimle aynı sayfada buluşamadık” dedi

SAMSUNSPOR AÇIKLAMASI:
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2022 20:41

Samsunspor‘da Teknik Direktörlük konusunda anlaşılamaya varılamayan Teknik Direktör Çağdaş Atan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Çağdaş Atan, Samsunspor yönetimi ile aynı sayfada buluşamadıklarını belirttti.

‘AVRUPA YOLUNDA SAMSUNSPOR HAYAL ETTİK’
Çağdaş Atan’ın açıklaması şöyle:

“Samsunspor yönetiminden teknik direktörlük pozisyonu için teklif aldığımda, takımın hangi ligde olduğunu dahi düşünmeden görüşmeyi kabul ettim. Gerek Samsunspor’un köklü geçmişi, gerekse şehrin potansiyeliyle burası bulunduğu ligden bağımsız, büyük bir camia. Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmelerde, ekibimizle birlikte aklımızdaki futbolu anlatıp, üç yıllık bir plan sunduk. Bu plana göre oyun ve kadro olarak ilk sezondan itibaren temelleri kuvvetli atıp, ikinci sezonda Süper Lig’deki yerimizi sağlamlaştırıp, üçüncü sezon Avrupa kupalarına katılma pozisyonu için yarışan bir Samsunspor hayal ettik. Bu hayalin peşinden koşabilmek için, yaz dönemleri büyük hamleler yapmak yerine, kurduğumuz kadronun üstüne küçük eklemelerle üç sezonda oyunu mükemmelleştirmenin doğru olduğunu anlattık. Kadro yapısı ve çalışma prensipleri detaylarındaki görüşmelerimiz devam ederken, Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadık.”

SAMSUNSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR
Çağdaş Atan, açıklamalarının son bölümünde ise Samsunspor taraftarına teşekkür etti. Atan, “Öncelikle beni ve ekibimi bu değerli kulübe layık bulup görüşmeye davet eden Samsunspor yönetimine saygılarımı sunarım. Görüşmelerimiz devam ederken, prensipte anlaştığımız yönünde çıkan haberlerin doğrultusunda büyük teveccühünü gördüğüm Samsunspor taraftarına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.