Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsunlu besiciye BÜYÜK ŞOK!

Samsun’dan Antalya’ya getirdiği küçükbaş hayvanları, kendinden habersiz başkasına satıldı

Samsunlu besiciye BÜYÜK ŞOK!
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2022 15:47

Daha fazla para kazanma vaadiyle Samsun’dan Antalya’ya gelen besici, sosyal medyadan tanıştığı dolandırıcıların hedefi oldu. Samsunlu besicinin kendisinden habersiz satılan küçükbaş hayvanları jandarma ekipleri tarafından bulunarak şahsa teslim edildi, dolandırıcılar gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TANIŞTI

Manavgat İlçesi’ne bağlı Çardak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Samsun’da yaşayan küçükbaş hayvan yetiştiricisi Y.D. (50), sosyal medya üzerinden M.K. (24) ile tanıştı. M.K., 131 küçükbaş hayvanı olan yetiştirici Y.D.’ye bu hayvanları daha fazla paraya satabileceğini söyleyerek Manavgat Çardak Mahallesi’ndeki ikametine davet etti. Bunun üzerine Y.D., hayvanlarını da alarak şahsın ikametine geldi. 30 Haziran’da Y.D., 26 hayvanını M.K. ve onun kardeşi M.K. (26) ile birlikte Serik’te bulunan hayvan pazarına götürdü. Bu sırada Y.D.’nin diğer hayvanları, M.K.’nın ikametinde kaldı.

HAYVANLARINI ‘HABERSİZ’ SATTILAR
M.K., pazar yerinden ayrılarak köyde bıraktıkları 51 hayvanı Y.D.’den habersiz şekilde sattı. Bu satış karşılığında M.K.’nın kendisine herhangi bir para vermediğini beyan eden Y.D., jandarma karakoluna gelerek şahıstan şikâyetçi oldu.

JANDARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Tasagil Jandarma Karakol Komutanlığı ve Manavgat Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile birlikte konuyla ilgili araştırma yaptı. Yapılan araştırma ve kamera incelemeleri sonucunda M.K. ve M.K.’nın 51 adet küçükbaş hayvanı R.U.’ya (37) sattıkları, R.U.’nun ise bu hayvanları aynı gün Ö.B. (31) isimli şahsa sattığı tespit edildi. Bahse konu hayvanlar Antalya il merkezinde Manavgat JASAT ve Asayiş Şube JASAT ekiplerince bulundu ve sahibine teslim edildi.

Şüpheliler M.K. ve M.K., 2 Temmuz’da Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alındı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.