Samsunspor, Almanya’da ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR!
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi’nin 6’ncı ve son haftasında deplasmanda oynayacağı Mainz maçı için Almanya’ya geldi
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi’nin son haftasında Almanya’da Mainz ile karşılaşmak üzere Frankfurt Havalimanı’na geldi. Kırmızı-Beyazlıları, konsolosluk yetkilileri ve iş insanları karşıladı.
FRANKFURT’A GELDİLER
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi’nin 6’ncı ve son haftasında yarın TSİ 23.00’te Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşacak. Samsunspor kafilesi maç için bugün Frankfurt Havalimanı’na geldi.
BAŞKONSOLOS KARŞILADI
Burada Kırmızı-Beyazlıları, Türkiye Mainz Başkonsolosu Mehmet Akın İnam, Frankfurt Başkonsolosluğu Eğitim Ateşesi Doç. Dr. M. Fatih Kılıç, Rhein-Main bölgesi Türk-Alman İşverenler Birliği Başkanı Samsunlu iş insanı Turgut Sezgin ve Türk Hava Yolları Frankfurt Müdürü Serkan Binyar çiçeklerle karşıladı.
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Müsabaka için bir grup Samsunspor taraftarının da geldiği görüldü. Samsunspor kafilesi daha sonra maçın oynanacağı Mainz şehrine geçti.


