Dolar 32,5139
Euro 34,9187
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun’da kaza..YAŞLI ADAM KURTARILAMADI!

Samsun’da 27 Ocak’ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan yaşlı adam da hayatını kaybetti, ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Samsun’da kaza..YAŞLI ADAM KURTARILAMADI!
REKLAM ALANI
7 Mart 2023 14:50 | Son Güncellenme: 7 Mart 2023 14:56

Ankara’da yaşayan Coşkuner ailesi, Samsun‘un 19 Mayıs ilçesi Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan samanlıklarına hırsız girdiğini öğrenince 27 Ocak’ta buraya giderken Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda kaza geçirdi. Savaş Coşkuner (33) idaresindeki 55 ABK 613 plakalı otomobilin bariyere çarptığı kazada sürücü ile birlikte babası Hasan (65) ve annesi Şükriye Coşkuner (65) yaralandı. Ağır yaralanan anne ile baba ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, araç sürücüsü Savaş Coşkuner ise Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şükriye Coşkuner acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAŞLI ADAM KURTARILAMADI!
Baba Hasan Coşkuner de tedavi altında bulunduğuSamsunEğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün gece saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.