Dolar 32,4626
Euro 34,8511
Altın 2.438,74
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

FRENİ TUTMADI BAHÇEYE UÇTU!

Samsun’da yokuş aşağı inen hafif ticari araç freni tutmayarak bir evin bahçesine uçtu, sürücü ve 4 yaşındaki kızı ölümden döndü

FRENİ TUTMADI BAHÇEYE UÇTU!
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2023 18:17

Samsun’un İlkadım İlçesi Hasköy Mahallesi 193’üncü Sokak’ta meydana gelen olayda Merve Ö.’nün (32) kullandığı 55 AIN 922 plakalı hafif ticari aracın yokuş aşağı inerken frenleri boşaldı.

sürücü ve 4 yaşındaki kızı ölümden döndü

AĞACA ÇARPARAK DURABİLDİ
Fren tutmaması sonucu kontrolden çıkan araç bir evin bahçesine uçtu. Bahçede bulunan dut ağacına çarparak durabilen araçtan Merve Ö. ve kızı Nisan Ö.(4) yara almadan kurtuldu. Araçta maddi hasar oluşurken, kaza yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

sürücü ve 4 yaşındaki kızı ölümden döndü

KAZA ANINI ANLATTI
Kazayı anlatan Merve Ö. “Yokuş aşağı olan yoldan inerken frene basa basa iniyordum ancak arabanın freni tutmadı. Bir an hızlanmaya başladı, ondan sonra ben de el frenini çekip direksiyonu kırdım” dedi.

sürücü ve 4 yaşındaki kızı ölümden döndü

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.