Samsunspor Başkanı Yıldırım’dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na: ‘ADALETLİ OL, GEREKENİ YAP!’
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Gerekirse çomağımızı da çıkarırız ne olur olmaz…” açıklaması
Samsunspor’un Galatasaray’a 3-2 mağlup olduğu mücadelenin son anlarındaki pozisyon tartışmaları beraberinde getirmiş TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamada bulunmuştu. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yanıt geldi.
ORTALIĞI KARIŞTIRAN KARAR
Mücadelenin 90+7’nci dakikasında Holse’nin çevirdiği top ceza sahasında Kazımcan Karataş’tan sekti. Samsunsporlu oyuncular elle oynama itirazlarında bulundu. Maçın hakemi Mehmet Türkmen devam kararı verdi. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, Beşiktaş, Samsunspor ve Trabzonspor’dan bu kararla alakalı açıklamalar geldi.
HACIOSMANOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
Maçtan bir gün sonra ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili konuştu. ABD’de bulunan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:
“Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar çomaksız dolaşıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok. Döner dönmez herkesle hesaplaşacağım. Gerekeni yapacağım.”
YÜKSEL YILDIRIM’DAN YANIT
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:
“Sevgili İbrahim Başkanım,
Seni seviyoruz ve sana ve kurumuna saygı duyuyoruz ama biz de köpeksiz köyde çomaksız dolaşmıyoruz. Çomağımızı daha çıkartmadık. Senin adaletli davranıp gerekenleri en kısa zamanda yapmanı bekleyeceğiz. Gerekirse çomağımızı da çıkarırız ne olur olmaz…”



