Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan… ‘YARDIM’ SEFERBERLİĞİ!

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, asrın felaketine yol açan depremler nedeniyle adeta ‘yardım seferberliği’ başlattı

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan… ‘YARDIM’ SEFERBERLİĞİ!
REKLAM ALANI
10 Şubat 2023 18:36 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2023 18:44

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sahibi olduğu Yıldırım Holding, yaşanan deprem felaketinden olumsuz etkilenen bölgelere çeşitli yardımlar göndermeye devam ediyor. Gıda, giyim ve kömür gibi birçok ihtiyaç malzemesini deprem bölgelerine ulaştıran Yıldırım Holding’in yardımları aralıksız sürdürülüyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan... 'YARDIM' SEFERBERLİĞİ!


ÇALIŞANLARIN ÖZVERİSİ: Depremin hemen ardından, YILDIRIM Foundation’ ın çağrısına karşılık veren YILDIRIM çalışanları, depremden etkilenen bölgelere yardım için acil ihtiyaç malzemeleri bağışladı.

‘SEFERBER OLMA YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ VAR’
Yıldırım Şirketler Grubu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tüm çalışanların özverili bir biçimde gönüllü olarak yaerdım seferberliğine katıldığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre şehirleri de etkileyen depremler dolayısıyla büyük bir üzüntü içindeyiz. YILDIRIM Grubu olarak, depremlerin yıkıcı etkilerini giderebilmek adına tüm imkanlarımızı seferber etme yükümlülüğünü duyuyoruz.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan... 'YARDIM' SEFERBERLİĞİ!


HATAY’A GÖNDERİLDİ: Toplanan ısıtıcı, kışlık kıyafet, bebek maması, fener gibi ihtiyaç malzemeleri YILDIRIM Grubu çalışanlarının desteği ile paketlenerek Hatay’daki depremzedelere gönderildi.

LOJİSTİK ALTYAPI, KALİFİYE İŞ GÜCÜ
Merkez ofisimiz ve yurt dışındaki iştiraklerimiz ihtiyaç sahiplerine toplu destek sağlıyor. Hatay’daki depremzedeler için barınma alanı oluşturuyoruz. Başta Yılport’un lojistik altyapısı ile Eti Krom’un kalifiye iş gücünü ve ekipmanlarını kullanarak deprem mağdurları için elimizden gelen desteği sağlayacağız.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan... 'YARDIM' SEFERBERLİĞİ!

GRUP ÇALIŞANLARI GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR
Çalışanlarımız depremden zarar gören kişilere gerekli desteği sağlamak üzere gönüllü olarak çalışıyor. Herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm gönüllü ve bağışçılara gösterdikleri özveri için teşekkür ediyoruz.”

Sinem ÇAKIR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.