Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Samsunspor Başkanı’ndan nokta: ‘ARTIK BİTTİ!..’

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, “Artık transfer sürecini kapattık. Menajerler bir çok ismi gündeme getiriyor. Bizim kadro derinliğimiz oluştu. Yolumuz Süper Lig” dedi

Samsunspor Başkanı’ndan nokta: ‘ARTIK BİTTİ!..’
REKLAM ALANI
21 Şubat 2023 20:47

Yılport Samsunspor‘da Başkan Yüksel Yıldırım, samsunşehirgazetesi.com’a açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, özellikle transfer dosyasını kapattıklarını söyledi.

KADRO DERİNLİĞİMİZ VAR
Bazı menajerlerin Samsunspor üzerinden reklam yaptıklarını ifade eden Yüksel Yıldırım, “Transferde defteri kapattık. Kadro derinliğimiz var, hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Samsunspor olarak hedefimiz sezon sonu Süper Lig’de olmak. İcra kurulunda yer alan arkadaşlarımız gereken özveriyi gösteriyor” dedi.

ARTIK SÖZ FUTBOLCULARDA
Liglere verilen aranın 3 Mart tarihinde sona ereceğini hatırlatan Yüksel Yıldırım, gelinen süreçte özellikle transfer noktasında üzerlerine düşeni yaptıklarına inandığını söyledi. Yıldırım, “Aksayan bölgelere gerekli takviyeler yapıldı. Artık söz futbolcularımızda ve teknik heyetimizde olacak. Çok büyük acılar yaşandı, yaşanıyor ancak hayat da devam ediyor. Bugüne kadarki çabalarımızın karşılıksız kalmasını istemiyoruz. Bu takımın yeri Süper Lig’dir. Bu özlemi bu sezon dindireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.