Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

SAMSUNSPOR BAŞKANI’NDAN ŞOK AÇIKLAMALAR ‘KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM!..’

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, yine birbirinden önemli ve ses getirecek açıklamalara imza attı

SAMSUNSPOR BAŞKANI’NDAN  ŞOK AÇIKLAMALAR  ‘KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM!..’
REKLAM ALANI
25 Temmuz 2023 20:15

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Bolu kampında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Dışarıdan her şey kolay gözüküyor ama maalesef kolay değil. Keşke kolay olsa. Ben kafayı yemek üzereyim” dedi.

‘HİÇ KİMSE SALAK DEĞİL’
Takımın Bolu kampını takip eden Yüksel Yıldırım, Kanal S’ye önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Ben güzel bir Samsunspor kuracağım. O kesin. Ama dediğim gibi hiç kimse de salak değil. Herkes akıl veriyor. Olay para futbolda. Para veren yok. Bizim de bütçemiz belli. Bu bütçe şartlarında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biliyorum kimse tatmin olmayacak. Ama dünya böyle. Bizim amacımız, sürdürülebilir bir Samsunspor yaratmak” diye konuştu.

YÜKSEL

SÜPER LİG GERÇEKTEN ÇOK ZORMUŞ
Yüksel Yıldırım ayrıca şunları söyledi: “Geçen gün sabah 4’e kadar, Hüseyin hocam, ben, Soner, Suat, Veysel, biz de analist Emre çalıştık. Tekrar görüşmeler yapıyorum. Öyle kolay değil. Dorukan, menajeri Adana Demirspor’a anında bağladı. Dışarıdan her şey kolay gözüküyor ama maalesef kolay değil. Keşke kolay olsa. Ben kafayı yemek üzereyim. Konuşuyorsun konuşuyorsun. Başka yere gidiyor. Oyuncuyu bıraksan başka iyi oyuncu yok. Yükselttiği parayı versen bu sefer bizi kurtarmıyor. Kulüp içerisinde oyuncu dengesini de kurmamız lazım. Birine çok para ver diğerine az para ver olmaz. Gerçekten Süper Lig çok zormuş. O 20 yıl önceki gibi değil. Her şey para, yalan. Herkese mavi boncuk veriyorlar. Benim hiç alışık olmadığım bir şey.”

 

-Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kanal S’ye birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.