Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

SAMSUNSPOR BAŞKANI’NDAN TARAFTARA ‘BİRLİKTE TANGO YAPALIM!..

Samsunspor Süper Lig’e hazırlanırken taraftarlara seslenen Yıldırım, “Müzik çalıyor, başkan takımı kurmuş, tango yapmak istiyor, taraftar bize eş olsun. Birlikte dans edelim, tango yapalım” dedi

SAMSUNSPOR BAŞKANI’NDAN TARAFTARA  ‘BİRLİKTE TANGO YAPALIM!..
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2023 20:43

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un çocukluk aşkı olduğunu, şu ana kadar kulüp için 65 milyon euro harcadığını, bu sezon da 15 milyon euro harcayacağını söyledi. Başkan Yüksel Yıldırım, “Bu renklere gönül vermişim. Samsunspor çocukluk aşkım. İmkanım var, geri dönmeyeceğini bile bile bu parayı harcıyorum” diye konuştu.

‘BAŞKANLIĞIMDA KİMSEDEN PARA İSTEMEDİM’
Yılport Samsunspor’u TFF 2’nci Lig’den Süper Lig’e getirdiğini ifade eden Başkan Yıldırım, siyasetçilerden, şehirden, taraftarlardan para istemediğini hatırlattı. Yıldırım, “Ne yapıyorsam beni Yüksel Yıldırım yapan Samsun için yapıyorum. Gönül verdiğim Samsunspor için yapıyorum. Yarın ölüp gideceğim” ifadelerini kullandı.

yüksel

‘GİT KOMBİNE AL, FORMA AL, BENİ MUTLU ET
Taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını isteyen Yıldırım şunları söyledi:

“Kulüp taraftarın. Sahip çıkın. Sahip çıkmazsan kulübün sahibi olarak ben ne dersem o olur. Git, kombine al. Git, forma al. Sen bunları alırsan beni dünyanın en mutlu insanı yaparsın. Almazsan üzülürüm ama dünyanın sonu değil. Yoluma devam ederim. Yeni nesil 11 yıl şampiyonluk görmemişti. 5 yılda futbolda TFF 2’nci Lig ve TFF 1’inci Lig, basketbolda TBL şampiyonluğu elde ettik. 6-15 yaş aralığındaki çocuklar Yüksel Yıldırım döneminde şampiyonluk görüyorlar. Bu devam etsin istiyorlarsa yanımda olsunlar. Müzik çalar ve siz tango yapmak istersiniz. Ama tek başınıza yapamazsınız size bir eş lazım. Müzik çalıyor. Başkan, takımı kurmuş, taraftar eş olsun. Dans edelim, tango yapalım. Günde iki paket sigara içen insanlardan 15 günde bir defa 125 TL verip bilet almalarını istiyorum.”

Yüksel Yıldırım, ilerleyen sezonlarda Samsun’da, 19 Mayıs Stadı’nın koltuk kapasitesinin büyük bölümünü kombine satacak kültürün yerleşeceğine inandığını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.