Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘SAMSUNSPOR İÇİN FARK ETMEZ!..’

Mehmet Altıparmak, “Bizim için fikstür avantajı veya dezavantajı diye bir şey yok. Her rakip bizim için önemli. Her rakibe çok önem vereceğiz” dedi

‘SAMSUNSPOR İÇİN FARK ETMEZ!..’
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2021 14:38

Çiçeği burnunda Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımın Kayseri’de yaptığı kampı ve fikstürü değerlendirdi. Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yapılan sezonun ilk kampını değerlendiren Mehmet Altıparmak, “Kampımız çok iyi gidiyor. Çok güzel bir ortamda ve çok iyi şartlarda çalıştık. Bunun neticesinde istediğimiz ortamı bulunca da hem oyuncuların hem de bizim moral motivasyonumuz yükseldi” dedi.

‘KONDÜSYONA AĞIRLIK VERDİK’
Ortamın güzel olmasının çalışmalara da yansıdığını söyleyen Altıparmak, “Kayseri’de daha fazla kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yaptık. Bütün antrenmanlarımızda özellikle ölü sezonu çok iyi geçirenler de vardı iyi geçirmeyenler de vardı. Amacımız da iyi geçirenlere ve diğerlerine farklı antrenman programları hazırlayıp hepsini kampın bitimine doğru belli bir seviyeye getirmek. Bunu şuana kadar çok iyi yaptık. Bütün oyuncularımın katılımı da çok iyiydi. Çok şükür şuana kadar büyük bir sakatlığımız da olmadı. Tam kadro olarak bütün çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” diye konuştu.

SAKATLIĞA YOL AÇMASIN DİYE…
Cumartesi günü Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak hazırlık maçına da değinen Altıparmak, “Bu kampta hazırlık maçı oynamadık. Çünkü oyuncularımız hazır değil. İster istemez oyuncularımız hazırlık maçlarında performans göstermek zorunda kalıyorlar. Bu da sakatlığa yol açacağı için buradaki son günümüzde Hes Kablo Kayserispor ile bir hazırlık maçı oynayıp, Bolu’ya geçeceğiz. İkinci etapta daha fazla hem taktik olarak hem çabukluk olarak hem de hazırlık maçı olarak daha fazla süre geçireceğiz. İnşallah ikinci etabın sonunda da hazır hale geleceğiz” dedi.


‘FİKSTÜR, ÖNEMLİ DEĞİL’
Lig fikstürünü de değerlendiren Mehmet Altıparmak, şunları söyledi:

“Benim için önemli olan bütün takımlarla oynayacak olmamız. İlk maçı kimle oynayacağımız çok önemli değil. Sezona kendi sahamızda başlamayı çok istiyordum. İlk hafta geçtik ama ikinci hafta Balıkesirspor ile kendi sahamızda başlayacağız. Herkesle oynayacağız. Bizim için fikstür avantajı veya dezavantajı diye bir şey yok. Her rakip bizim için önemli. Her rakibe çok önem vereceğiz. Ama önemli olan bizim ne yapacağımız. Onun için bizim istediğimiz şeyler Balıkesirspor maçı ile başlayacak. İnşallah ilk maça kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız ve hazır bir halde de o maça çıkacağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.