Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

SAMSUNSPOR KAZANMAK ZORUNDA!

Samsunspor, Spor Toto 1’inci Lig’in 24’üncü haftasında Samsunspor, bu akşam Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Kırmızı-Beyazlılar’da tek hedef 3 puan olacak

SAMSUNSPOR KAZANMAK ZORUNDA!
REKLAM ALANI
4 Mart 2023 08:00 | Son Güncellenme: 3 Mart 2023 20:51

Spor Toto 1’inci Lig’in 24’üncü haftasında Samsunspor bugün saat 19.00’da evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligde 23’üncü hafta itibariyle ligin en fazla gol atan takımı (37 gol) Samsunspor ile ligin en az gol yiyen takımı (16 gol) Rizespor, deprem felaketi sonrası lige verilen aranın ardından kozlarını paylaşacak.

Samsunspor

İLK MAÇTA KARŞILIKLI GOLLER: Ligin ilk yarısında Rize’de oynanan müsabakada Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Samsunspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Mithat Pala’nın 10’uncu dakikada attığı gol ile yenik duruma düşen Samsunspor, 43’üncü dakikada Fofana ile beraberlik sayısını bulmuştu.

45 MAÇLIK KARADENİZ DERBİSİ
Bu zamana kadar 45 kez birbirlerine rakip olan takımların mücadelelerinde 16 kez Samsunspor kazanırken, 14 kez Rizespor kazandı. 2 takım arasında oynanan 15 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan maçlarda da ev sahibi takımın üstünlüğü bulunurken, kırmızı-beyazlılar 10 galibiyet, Karadeniz ekibi de 4 galibiyet aldı. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Samsunspor

RAKİP FİLELERE 37 GOL
Samsunspor, ligde şu ana kadar oynadığı 22 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet olarak 42 puan topladı. Rakip filelere 37 gol gönderen Kırmızı-Beyazlılar, kalesinde ise 19 gol gördü. Rizespor ise bu sezon oynadığı 21 maçta 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 37 puan aldı. Rakip filelere 32 gol atan Çaykur Rizespor, kalesinde ise 16 gol gördü.

Samsunspor

HAZIRLIKLAR TAMAM: Yılport Samsunspor, bugün kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri Emin Kar sahasında dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

SAMSUNSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ
Mücadeleyi Yiğit Arslan, Hüsnü Emre Çelimli ve Gökmen Baltacı hakem üçlüsü yönetecek. Samsunspor’un sahaya Szumski, Zeki, Alim, Yunus Emre, Ali Ülgen, Fofana, Celil, Osman, Soner, Laura, Tanque 11’i ile çıkması bekleniyor. Müsabaka TRT Spor’dan da canlı yayınlanacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.