Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Canlı yayında ağzından kaçırdı Samsun’da süper bulaştırıcı var

CNN Türk programına konuk olan Prof. Dr. Mustafa Çetiner; ‘Samsun’da süper bulaştırıcı var. Dedesi umreden geliyor, ondan koronavirüsü kapıyor, büyük bir alışveriş merkezinde hamburgercide çalışan kişinin virüsü herkese bulaştırdığını’ belirtti.

Canlı yayında ağzından kaçırdı Samsun’da süper bulaştırıcı var
REKLAM ALANI
28 Mart 2020 03:01 | Son Güncellenme: 28 Mart 2020 03:14

Dünya’yı kasıp kavuran ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Bugün itibariyle Türkiye’de vaka sayısı 5698 olurken, ölüm sayısı ise 92’ye çıktı.

SAMSUN’DA VAKA VAR MI?
Türkiye’de koronavirüs taşıyıcısı 5698 kişiye ulaşmasıyla Samsun’da koronavirüs taşıyıcı olup olmadığı resmi olarak açıklanmadı.

SAMSUN’DA SÜPER BULAŞTIRICI VAR
CNN Türk programına konuk olan Prof. Dr. Mustafa Çetiner; ‘Samsun’da süper bulaştırıcı var. Dedesi umreden geliyor, ondan koronavirüsü kapıyor, büyük bir alışveriş merkezinde hamburgercide çalışan kişinin virüsü onlarca insana enfekte ettiğini’ belirtti.

AĞZINDAN KAÇIRDI, TOPARLAMAYA ÇALIŞTI
Çetiner, bakanlığın koronavirüs vakasında il açıklamadığını bir an dalgınlığına gelerek unutup Samsun ismini verdi. Sonra toparlamaya çalışsada canlı yayını izleyen tüm seyirciler ‘süper bulaştırıcı’ şeklinde hitap ettiğini vakanın Samsun’da olduğunu öğrenmiş oldu.

İL İL VAKA SAYILARI AÇIKLANACAK MI?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; ‘Bir bölgenin salgını taşıdığı, bazılarının taşımadığı, bir bölgeden başka bölgeye geçişin daha fazla olmaması için (İtalya’da olduğu gibi) açıklamak istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuyu değerlendirmektedir. Daha fazla vakanın görüldüğü iller varsa bunun için yapılması gereken önerileri de Cumhurbaşkanımıza sunmuş bulunuyoruz. Benim bilgi vermem doğru değil’ açıklamasını yaparak. Şimdilik koronavirüs taşıyıcılarını il il açıklamayacağını dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.