Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Bayburtlu gençler Samsun’da

Bayburt’tan Samsun’a gelen gençler, Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile birlikte 15 Temmuz Müzesi’ni ve şehitliği ziyaret etti

Bayburtlu gençler Samsun’da
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2022 16:47

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde uyguladığı AnadoluyuzBİZ Projesi kapsamında Bayburt ilinden Samsun’u ziyaret eden gençler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü andı.

ÖNCE MÜZE, SONRA ŞEHİTLİKLER
Bayburtlu gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullan Dereci ile birlikte ilk olarak Canik Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’nin darbeler tarihinin anlatıldığı ‘1071’den 15 Temmuza Destanlar Müzesi’ni gezdi. Müdür Dereci ve Bayburtlu gençler daha sonra İlkadım İlçesi’nde bulunan Kıranköy ve Asri mezarlıklarında şehitliklerini de ziyaret etti. Burada dualar eden, şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakan genhçler, “Ülkemiz büyük bir ihanetle karşı karşıya kaldı ancak hainler gereken cevabı aldı. Unutmadık, unutmayacağız” dedi.

‘HAİN OYUNLARA DUR DEDİK’
Gençlik Spor İl müdürü Feyzullah Dereci de, “Bugün karanlık darbe girişiminin 6’ncı yılı. Milletimiz, üzerine oynanan hain oyunlara 6 yıl önce bugün bir kez daha dur dedi. Geleceğimiz olan gençlerimizle birlikte biz de şehitlerimizi andık, müzemizi ziyaret ederek kara günü bir kez daha hatırladık” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.