Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SAMSUN’UN GURUR TABLOSU

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine adını yazdıran Samsunlu 6 firmayı başarılarından dolayı kutladı

SAMSUN’UN GURUR TABLOSU
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2021 16:04

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Haluk Akyüz başkanlığında online ortamda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 2 toplantı arasında yürüttükleri çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

SAMSUN, 6 FİRMAYLA LİSTEDE
Başkan Murzioğlu konuşmasında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından bugün açıklanan 2020 Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu raporu sonuçları hakkında Meclis üyelerine açıklamalarda bulundu. İSO’nun 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine Samsun’dan 6 firmanın girmeyi başardığını belirten Başkan Murzioğlu, listeye girerek Samsun’u gururlandıran firmaları başarılarından dolayı kutladı. Geçen yıl listeye 3 firmanın girdiğini hatırlatan Murzioğlu, “Bu yıl ise, Samsun’dan 6 firmamız listeye girmeyi başardı. Açıklanan raporda, Yeşilyurt Demir Çelik Endüstrisi ve Liman İşletmeleri Ltd. Şti. 87, Sampa Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. 329, Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. 345, Özyılmaz Fındık Tic. ve San. Ltd. Şti. 408, Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnş. San. ve Tic. A.Ş. 470 ve Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt San. A.Ş. ise 497’inci sıradan listeye girerek göğsümüzü kabarttı” dedi.

‘FİRMALARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’
Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen hiç durmadan, yılmadan hedeflerini büyüterek üretimlerini sürdüren müteşebbislerin başarılarını, “Takdire şayan” olarak nitelendiren Başkan Murzioğlu, “Firmalarımız çalıştılar, ürettiler, insanlarımıza iş ve aş sağladılar. Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil ettiler. Üretimin ve istihdamın, ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Adını listeye yazdırarak gururumuz olan firmalarımızla büyük bir gurur duyuyorum. Firmalarımızla ne kadar övünsek azdır. Sizlerin de bildiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ancak şu da bir gerçek ki; küresel boyutta karşı karşıya kaldığımız bu pandemi tüm dünya için yepyeni bir çağın habercisi. Eğer yeniçağa göre konumlanırsak bu pandemi bizim için büyük bir fırsat olabilir. Bu değişimden azami faydayı elde etmeliyiz. Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına kim bir çivi çakıyorsa, kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa, kim aş, iş veriyorsa ona minnettarız. Biz, ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki; sanayicimiz desteklensin, önü açılsın. Yeter ki; birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. İnşallah ülke olarak bu durumdan daha da güçlü çıkacağız” diye konuştu.

Meclis Toplantısı, diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.