Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
BİST 9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

 Samsunspor – Manisa Futbol Kulübü maçının ardından

Yılport Samsunspor sahasında karşılaştığı Manisa FK ile 2-2- berabere kaldı.

 Samsunspor – Manisa Futbol Kulübü maçının ardından
REKLAM ALANI
6 Ekim 2019 13:42 | Son Güncellenme: 6 Ekim 2019 13:48

Maç sonu basın toplantısına katılan Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz ve Manisa FK Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maçın analizini yaptı.

Buz: “Tecrübeli oyuncularımız kötü oynadı”
İlk yarı oynanan futboldan memnun olmadıklarını ifade eden İrfan Buz, “2-0 geriye düştüğümüz bir maçı 2-2 beraberlikle bitirdik. Bireysel olarak sadece bir futbolcu değil, özellikle tecrübeli oyuncularımız ilk yarıyı kötü oynadı. Orta sahada mücadele etmezsen, basmazsanız hiçbir şey olmaz. İlk devre özellikle orta saha oyuncularından beklediğim baskı ve coşkuyu göremedim. Adam yanından geçiyor, seyrediyoruz. Her şey olabilir ama sahada ısıracaksınız. Bir oyuncuyla alakalı değil bu. Takım olarak savunma yapıp, takım olarak hücum yapacaksınız. İlk yarıda istediğimiz mücadeleyi vermedik. Top kaybettik, yumuşak kaldık, rakibimize müsaade ettik. Böyle bir şey yok, fıtratımızda yok. Ben bunu kabul edemem. Bazı şeyler içten gelecek. İnanacaksın. Ben kabul etmiyorum. Seyirci baskısını da kabul etmiyorum. Tecrübeye sahipsiniz, kaç tane maç oynamışsınız, mücadelenizi vereceksiniz. Sonuçta karşılaşma 2-2- bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Ertekin: “Kazanabilirdik, 1 puanla dönüyoruz”
Kazanacakları bir maçtan puan kaybıyla ayrıldıklarını belirten İsmail Ertekin, “İlk yarıyı 2-0 önde bitirdik. İkinci yarıda gereksiz panik yaparak 2 gol yedik. 2. yarıda goller de kaçırdık. Kazanmamız doğaldı ama futbolda bunlar var. 2 takım da çok iyi mücadele etti. Maç berabere bitti. Her iki takımı da kutluyorum. Kazanabileceğimiz bir maçtan sonra 1 puanla evimize dönüyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.