Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

‘SAMSUNSPOR SEVGİSİ ÇOCUKLUKTA BAŞLAR!..’

Samsunspor, resmi sosyal medya hesabından maç öncesi gerçekleştirilen seremonilerle ilgili açıklamasında, “Bu seromonileri gelir kaynağı değil çocuklarımıza yapılan yatırım olarak görüyoruz” dedi

‘SAMSUNSPOR SEVGİSİ ÇOCUKLUKTA BAŞLAR!..’
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 19:05

Yılport Samsunspor Kulübü, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sosyal medya hesabından ilginç ve çok önemli bir açıklama yayımladı. Açıklamada, “Maç öncesi ücretsiz olarak gerçekleştirilen seremonileri, bir gelir kaynağı değil, çocuklarımıza yapılan bir yatırım olarak görüyoruz” ifadesi dikkati çekti.

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAKLARI DENEYİM
“Samsunspor FK olarak, toplumun bir parçası olduğumuzun bilincindeyiz” ifadesiyle başlayan açıklamada, çocuklarla birlikte gerçekleştirilen seremoniyle ilgili şu değerlendirmelerde bulunuldu:

“Onlara futbolu sevdirmeyi ve onlara hayat boyu hatırlanacak bir deneyim yaşatmayı çok önemsiyoruz. Şehrimizin okullarından davet ettiğimiz çocuklarımız önce keyifli bir otobüs yolculuğu ile stadyuma ulaşıyor. Leziz yemeklerle enerji depolayıp, heyecan verici anlar yaşarken kulübümüzü yakından tanıma fırsatı buluyor.

SEZON SONUNA KADAR 500’DEN FAZLA ÇOCUK
Çocuklarımız, bizi Süper Lig’e taşıyan Şampiyonluk Kupamızla da zaman geçiriyor. Sevdikleri sporcuları tribünden değil, saha içinden izleyerek, onlarla tanışma şansını yakalıyor. Sezon sonuna kadar toplam 500’den fazla çocuğumuzun deneyimleyeceği seremonilerde çocuklar için çeşitli aktiviteler de yer alıyor. Bu özel gün, çocuklarımızın sporu sevmesi ve gelecekte sporun bir parçası olmaları için bir adım atmak adına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.