Dolar 32,4775
Euro 34,5485
Altın 2.475,37
BİST 9.542,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

SAMSUNSPOR’A ‘3 GOLLÜ’ MORAL!

Yılport Samsunspor, U-19 takımı ile oynadığı hazırlık maçını Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Eraldo Çinari’nin golleriyle 3-0 kazandı

SAMSUNSPOR’A  ‘3 GOLLÜ’   MORAL!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2021 21:21

YASİN, GÖKHAN VE ÇİNARİ
TFF 1’inci Lig’in 4. haftasında sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar, milli arada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri’nde U-19 takımı ile hazırlık maçı yapan Yılport Samsunspor, mücadeleyi Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Eraldo Çinari’nin golleriyle 3-0 kazandı.

PERDEYİ KAPTAN AÇTI
Yılport Samsunspor’un yıldız futbolcusu Mehmet Akyüz, hazırlık maçındaki hırslı ve istekli görüntüsü ile alkış topladı. Kırmızı-Beyazlıların yıldızı Yasin Öztekin, U-19 ile oynan hazırlık maçında da son derece istekliydi. Kaptan Yasin, karşılaşmada gol perdesini de açan isim oldu.

NURULLAH U-19 KALESİNDE
Kırmızı-Beyazlıların başarılı file bekçisi Nurullah Sağlam, U-19 ile oynana hazırlık maçında bu kez takım arkadaşlarına rakip oldu. U-19 takımının kalesini koruyan Nurullah, performansı ile beğeni topladı. Karşılaşmada her 2 takımın futbolcularının da hırslı görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.