Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

SAMSUNSPOR’DA ŞOK KARAR MERCEK altına alıyor!

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, scout ekibini 20 kişiye çıkaracaklarını belirterek, “Bunların 5’i futbolcuların yaşantılarını, kişiliklerini araştıracak” dedi

SAMSUNSPOR’DA ŞOK KARAR  MERCEK altına alıyor!
REKLAM ALANI
13 Ekim 2020 13:53

Yılport Samsunspor’un Başkanı Yüksel Yıldırım, futbolcuların saha içerisinde yaptıklarının haricinde yaşantılarına, sosyal medya kullanımlarına, kişiliklerine kadar gözlem altında tutulacaklarını açıkladı. Yıldırım, bunun için 5 kişilik scout ekibi kuruyor.

AVRUPA KULÜPLERİYLE İŞ BİRLİĞİ
Avrupa’nın önde gelen kulüpleriyle temasta olduğunu belirten Yüksel Yıldırım, “Sevilla, Redbull Salzburg, Leipzig gibi son yılların gözde kulüplerinin yöneticileriyle görüşmelerde bulunacağım. Avrupa’nın önde gelen kulüpleriyle iş birliği yapmak istiyorum. Samsunspor’un Avrupa’da daha çok tanınması ve iş birliği içerisinde olması Süper Lig’e çıkmasına bağlı” dedi.

SCOUT SAYISI 20’YE ÇIKIYOR
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile transferler konusunda uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını da belirten Yüksel Yıldırım, “Scout ekibimizin başında Hüseyin Çayır. Oyun stilimize göre transfer yapılacak, yine buna göre isimler elde tutulacak. Halen 10 olan scout ekibimizin sayısını 20’ye çıkartacağız. Bunların 5’i futbolcularımızın yaşantılarından sosyal medya hesaplarına kadar inceleyecek. Scout ekibimiz ayrıca sadece Avrupa’da değil Asya’yı da tarayarak futbolcu bakacak” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.