Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

SAMSUNSPORDAN BİR İLK!

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de bu sezon ilk golü attığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe’den puan alan tek takım oldu

SAMSUNSPORDAN BİR İLK!
REKLAM ALANI
22 Ocak 2024 13:29

Samsunspor’un, Teknik Direktör Markus Gisdol göreve başladıktan sonra Trendyol Süper Lig’deki tırmanışı devam ediyor. 8. haftada son sırada bulunan takımı devralan Gisdol, Samsunspor’u 21. hafta sonunda 22 puanla 15. basamağa kadar yükseltti. Gisdol’un Samsunspor’u, bu sezon 21 maçlık periyotta lig lideri Fenerbahçe’nin öne geçtiği maçlardaki tek puan kaybını yaşadığı takım oldu. Ligde ilk golü attığı 18 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, Samsunspor karşısında da ilk golü bulmasına rağmen, 1-1 berabere kalarak öne geçtiği müsabakalardaki ilk puan kaybını yaşadı.

SAMSUNSPORDAN BİR İLK!
Fenerbahçe, bu haftaya kadar oynadığı ve ilk golü attığı mücadelelerde sırasıyla Gaziantep FK’yı 2-1, Samsunspor’u 2-0, Ankaragücü’nü 1-0, Antalyaspor’u 3-2, Alanyaspor’u 1-0, Başakşehir’i 4-0, Çaykur Rizespor’u 5-0, Kasımpaşa’yı 2-0, Hatayspor’u 4-2, Pendikspor’u 5-0 yendi.
3-0 geriye düştüğü Trabzonspor maçını 3-2’ kaybeden Fenerbahçe, bir sonraki hafta da Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, ardından da yine öne geçtiği maçlarda Fatih Karagümrük’ü 2-1, Sivasspor’u 4-1, Beşiktaş’ı 3-1, Kayserispor’u 4-3’le geçti.
Galatasaray ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, sonrasında oynadığı ve öne geçtiği karşılaşmalarda İstanbulspor’u 5-1, Konyaspor’u 7-1 ve Gaziantep FK’yı da 1-0 mağlup etmişti.
Samsunspor, 21 haftası geride kalan ligde, lider Fenerbahçe’den ilk golü attığı maçlarda puan çıkaran tek takım oldu.

SAMSUNSPORDAN BİR İLK!
Bunun yanında Samsunspor, bu sezon 3. kez bir deplasmandan da puan çıkarmış oldu. Kırmızı-beyazlılar, daha önce ilk yarıda konuk olduğu Sivasspor’dan 1 puan, Adana Demirspor’dan ise 3 puan almıştı.

SAMSUNSPORDAN BİR İLK!
21 haftası geride kalan ligde 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Samsunspor, bu maçlarda rakip filelere 24 gol gönderirken, kalesinde de 32 gol gördü.
Son 8 lig karşılaşmasından 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkaran Samsun temsilcisi, 25 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’de Kayserispor’u ağırlayacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.