Dolar 32,4813
Euro 34,5678
Altın 2.477,20
BİST 9.573,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Samsunspor’un kupada ayak sesleri!

Oktay ZERRİN’in kaleminden..

Samsunspor’un kupada ayak sesleri!
REKLAM ALANI
26 Eylül 2019 13:02

Yılport Samsunspor; sadece yer aldığı 2. Lig Beyaz Grup’ ta değil; Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebileceği son yere kadar vereceği mücadelesinin ilk etabında; 3. Lig takımlarından Fatsa Belediyespor’u 4-0 ile geçti. Böylece Samsunspor; bu ilk kupa maçında rakibi Fatsa Belediyespor’u eleyerek kupada yoluna devam etti. Gerçi; bu kupada bildiğimiz gibi; bazı sürpriz sonuçlara da şahit oluyoruz ama Samsun-Fatsa maçında böyle bir sürpriz yaşanmadı. Kupada çok güçlü takımların da olduğu gerçeğini de yok sayamayız ve bu açıdan baktığımızda Yılport Samsunspor’u daha zorlu rakipler bekliyor. Dediğim gibi; bizim ana hedefimiz ligdeki şampiyonluğa erişip; seneye 1. Lig, ondan sonraki yıl da Süper Lig’de mücadele edebilmektir. Bu hedefe de ulaşabilecek yeterli kadrosu, potansiyeli, gücü ve imkânı vardır. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile şirket Ceo’ su Yüksel Yıldırım, yönetim, Basın el- ele vererek, bu takımı lâyık olduğu en yüksek yere, Süper Lig’ e; taraftarlarıyla, futbolcularıyla ve başarıya inanmış bir Samsun şehri ile gerçekleştirebilecek düzeyde ve konumdadır. Bu takımı kaderiyle baş -başa bırakmak ne Samsun’ a ne de Samsunluluk ruhuna yakışır! Bu takım; bizim öz takımımızdır, bu takım şampiyonluğu sevgiyle, hırs ve azimle ve inançla bu hedefi yakalayabilecek güçte ve istektedir. Yeter ki takıma destek olalım. Ufukta güzel günler bizleri beklemektedir. İlk hedefimiz; zirveyi ele geçirmek, Lig tahtına yerleşip, mutlu sona el birliği ile yürümek hatta koşmak, Samsunsporluluk ruhuyla coşmaktır. O halde; durmak yok, yılmak yok, geri gitmek yok! Hedefe varmak var, mutlu günlere yelken açmak var. Başarılar Samsunspor!
Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.