Dolar 32,3265
Euro 34,8251
Altın 2.390,02
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SAMSUN’U HATIRLATTI, ‘EN BÜYÜK SORUN ALTYAPI’ DEDİ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Geçtiğimiz 22-23 yılda Türkiye habire altyapı inşa ediyor, farkında mısınız?” dedi

SAMSUN’U HATIRLATTI, ‘EN BÜYÜK SORUN ALTYAPI’ DEDİ!
REKLAM ALANI
4 Şubat 2024 14:56

AK Parti, Ordu’da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile Cumhur İttifakı’nın adaylarını kamuoyuna tanıttı. Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçimlerin önemine ilişkin mesajlar verdi.

İDEOLOJİK BELEDİYELER VE ALTYAPI
Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun ilinde yaklaşık 20 yıl belediye başkanlığı yaptığını hatırlattı. Yılmaz, Türkiye’deki en büyük problemin altyapı olduğunu ve bunu çözmek için çabaladıklarını belirterek, “AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu yana veya 1994 de diyebilirim, ondan bu yana Türkiye’nin o ideolojik belediyeler yüzünden eksik kalmış, yapılmamış, altyapısında veya ülkenin kalkınmasında gerekli olan diğer bütün hizmetleri inanın tamamlamakla uğraşıyoruz. Geçtiğimiz 22-23 yılda Türkiye habire altyapı inşa ediyor, farkında mısınız?” dedi.

İNSAN ODAKLI HİZMETLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1994 yılında İstanbul’a belediye başkanı olunca ‘Biz bir kere hızla hizmet belediyeciliğini ortaya koymamız lazım’ dediğini anlatan Yılmaz, “Zaten 2002 yılında iktidar olmakla da birlikte yine hizmet anlayışını, insana dokunan, insan odaklı işleri, insanın hayatını, konforunu yükseltmeye dönük olan ihtiyaçları öncelikli hale getirmekte, o anlayışı, o felsefenin doğal bir sonucuydu” diye konuştu.

‘MUHALEFET MAZARET ÜRETİYOR’
Türkiye Yüzyılı Hizmet Belediyeciliğinde gecikmiş hizmetlerin tamamlanacağını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

“İnsanımızın hayat seviyesini, insanımızın kişi başına düşen gelirini, onun refah seviyesini yükseltmeye dönük işlerde enerjimizi kullanacağız. Bunu da aklı başında, işini bilen AK belediyelerle ancak yapabileceğiz. Bunu ancak Cumhurbaşkanımız gibi bu işle ilgili feraseti yüksek bir liderin ekibi olarak yapacağız. Bunun dışındaki hayaller peşinde koşan bizim siyasi muhaliflerimizin yapabileceği işler olmadığını anlatmak istiyorum. Onlar habire mazeret üretiyorlar, bahane bulmaya çalışıyorlar. Çeşitli bahaneler bularak seçim öncesindeki söyledikleri vaatleri yerine getirmemek için ellerinden gelenleri yapıyorlar.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.