Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun’u sahipsiz mi bıraktı? İşte ERHAN USTA’nın yanıtı…

MHP’den ihraç edildikten sonra İYİ Parti’ye geçen Erhan Usta, Samsun’a gelişinde meşalelerle karşılandı. Usta, yaptığı açıklamada, “Bize olan destek her geçen gün büyüyor” dedi

Samsun’u sahipsiz mi bıraktı?  İşte ERHAN USTA’nın yanıtı…
REKLAM ALANI
13 Eylül 2020 19:10

MHP’den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye geçti. Usta’nın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Törenin ardından Usta, partisinin Samsun İl Başkanlığı’nda düzenlenecek toplantıya katılmak için Samsun’a hareket etti. Milletvekili Usta’yı Samsun’a gelişinde yaklaşık 250 partili meşalelerle karşıladı.

‘İYİ PARTİYE NİÇİN GEÇTİM?’
İYİ Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği karşılama merasimi sonrası konvoy ile şehire giriş yapan Erhan Usta, il binasında partililere hitap etti. Sözlerine, “Hem organizasyonu düzenleyen hem de katılımlarıyla şeref veren herkese teşekkür ederim” diyerek başlayan Usta, açıklamalarının devamında şunları dile getirdi:

“İYİ Parti’ye geçiş töreninde de ifade ettiğim. İlkelerimden ve ülkülerimden taviz vermeden siyaset yapacağım bir kurum olarak gördüğüm için İYİ Parti’ye katıldım. Biz aynı mahallenin çocuklarıyız, aynı davaya gönül vermiş bir mefkuresi olan insanlarız. Dolayısıyla biz İYİ Parti’yi hem fikirsel anlamda hem demokrasi anlamında kendimizi ifade edeceğimizi gördüğümüz bir parti olarak görüyoruz.

AHLAKLI SİYASETÇİNİN YAPMASI GEREKEN
Benim gayri ahlaki davranışım olmadı, onursuz iş yapmadım, hırsızlığa arsızlığa bulaşmadım. Peki ben niçin ihraç edildim? Ben ilkeli davrandım. İYİ Parti’nin 24 ekim 2018 tarihinde TBMM’ye getirdiği emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge vardı. 3 ay önce 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin seçim beyannamesinde emeklikte yaşa takılanların sorunu çözülecek ifadesi var, genel başkanın samsun mitingi dahil tüm konuşmalarında var. Ahlaklı, ilkeli siyasetçinin yapması gerekeni yaptım ve o önergeye millete olan vaatlerimiz çerçevesinde olumlu oy kullandım. Bu partiden ihraç sürecimi başlattı.

‘ÜLKÜCÜLERE HAKARET EDİLDİ’
Samsun başta olmak üzere her tarafta MHP’nin başarı olması için uğraştım. Ülkücülere hakaret edildi, onuru kırıldı, ben böyle olmasın diye mücadele ettim, partiden ihraç edildim. Davet üzerine artık İYİ Parti’yim. Allah’ın izniyle Samsun halkı arkamızda. Güçlü teşkilatımız var, çığ gibi büyüyor.

SAMSUN’U SAHİPSİZ Mİ BIRAKTI?
Madem öyle zamanında gelsen de Samsun’u sahipsiz bırakmasaydın diyorlar. Bu yanlış bir şey de değil. Sayın Akşener, seçim öncesi davet ettiğinde de kendisine ifade ettim. Ben daha düne kadar MHP’nin 2’nci adamıydım. Haksız hukuksuz ihraç edilsem bile hemen 2 gün sonra siyaset yapmayı ilkeli bulmadım. Allah çok şükür gönlüm huzurlu.”

ÜLKÜCÜ SELAMIYLA KARŞILADI

İYİ Parti’ye geçen Erhan Usta’yı karşılayanlar arasında yer alan bir çocuk, kendisini ülkücü selamı ile selamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.