Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun’un Atakum İlçesi’nde ‘KARDEŞLİK’ PROJESİ!

Samsun’da Atakum Belediyesi, deprem felaketi ile sarsılan 10 ilde bulunan vatandaşlar için ‘Kardeş Aile Projesi’ başlatıyor

Samsun’un Atakum İlçesi’nde ‘KARDEŞLİK’ PROJESİ!
REKLAM ALANI
13 Şubat 2023 18:23

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma yol açan depremler sonrası tüm imkanların seferber edildiği Atakum’da deprem bölgesindeki aileler için ‘Kardeş Aile Projesi’ hayata geçiriliyor. Proje kapsamında deprem bölgesinde evi ağır hasar gören ve kalacak yeri olmayan vatandaşlar deprem yaraları sarılana kadar misafir edilecek.

MECLİS SALONUNDA İLK TOPLANTI
Atakum Kaymakamlığı ile eşgüdümlü yürütülecek proje kapsamında Atakum Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve Atakum Kent Konseyi temsilcileri ile Belediye Meclis Salonu’nda ilk toplantı gerçekleştirildi. Atakum’da misafir edilecek depremzedelerle ilgili yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda uyulması gereken yasal prosedürler hakkında muhtarlara bilgi verildi. Toplantıda ayrıca muhtemel suistimallerin önüne geçmek için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

‘YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ’
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci çalışmalar hakkında “Atakumlular, depremzede vatandaşlarımız için büyük bir dayanışma örneği sergiliyorlar. ‘Yaralarımızı birlikte saracağız’ demiştik. Depremzede vatandaşlarımızı Atakum’da misafir etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımıza bu zor günlerinde el birliği ile destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.