Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsun’un en iddialı partisi MHP’dir

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin Samsun’un en iddialı partisi MHP’dir dedi.

Samsun’un en iddialı partisi MHP’dir
REKLAM ALANI
12 Aralık 2018 18:39

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “ Samsun’da yaklaşan yerel seçimlerin en iddialı partisi olarak teşkilatımız ve aday adaylarımızla belediyelerde şanlı üç hilal sancağı dalgalandırabilmek için canla başla çalışıyoruz” dedi
MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak,   Türkiye’nin her bir köşesinde olduğu gibi Samsun’unda da Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zamankinden çok daha fazla teveccüh olduğunu söyledi.

MODERN VE ÜRETKEN
Başkan Tekin, “Halkımızın gösterdiği bu yüksek teveccüh şehirde, mahallede, sokakta köyde hissedildiği kadar belediye başkan aday adaylarımızın da sayısının geçmiş seçimlere kıyasla çok daha fazla olmasıyla teşkilatlarımızda da ziyadesiyle hissedilmektedir. Gerek birbirinden değerli aday adaylarımızın gerekse halkımızın partimize gösterdikleri bu yüksek ilgi ve teveccüh bizleri de son derece memnun etmekte ve seçimlerde kazanacağımız büyük başarılara olan inancımızı artırmakla birlikte moral ve motivasyonumuzu da yükseltmektedir. İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte bizlerde tüm belediyeleri kazanarak hemşerilerimizi MHP’nin modern ve üretken belediyecilik anlayışıyla hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için canla başla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz ”dedi.

SON GÜN 15 ARALIK
Aday adayı olmak isteyenlerin en geç 15 Aralık 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini hatırlatan Başkan Taner Tekin,  “Daha önceden de kamuoyuna duyurduğumuz gibi genel merkezimizden gönderilen genelgede de belirtildiği üzere partimizin belediye başkanı adayı olmak isteyen aday adaylarımızın en geç 15 Aralık 2018 tarihine kadar İl ve İlçe teşkilatlarımızın onayını alarak genel merkezimize bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir. Belediye meclis üyesi adayı olmak isteyen aday adaylarımızın ise 15 Ocak 2019 tarihine kadar İlçe Başkanlıklarımıza bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir ”diye konuştu.

SAMSUN İLE İLGİLİ KARAR
Yaklaşan yerel seçimlerin en iddialı partisi MHP’nin olduğunu söyleyen Başkan Tekin,  “Samsun’da yaklaşan yerel seçimlerin en iddialı partisi olarak Cumhur İttifakı Hukuku’na sadık kalarak tarihi bir başarıya imza atabilmek için belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli  Beyin ifade ettiği büyükşehir ile ilgili yerel seçimlerde ki ittifak görüşmeleri ise genel merkez ve liderler düzeyinde devam etmektedir. Bu görüşmeler neticesinde Samsunumuz ile ilgili bir karara varıldığında gerek teşkilatlarımız gerekse kamuoyu bilgilendirilecektir. Görüşmeler neticesinde genel merkezimizden bir talimat gelinceye kadar tüm teşkilatlarımızla ve aday adaylarımızla tüm belediyelerde şanlı üç hilal sancağını dalgalandırabilmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz ”ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.