Dolar 32,5336
Euro 34,8856
Altın 2.488,39
BİST 9.562,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

‘Samsun’un hizmetindeyiz’

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Yönetimi, üçüncü kez yönetim kurulu başkanlığına seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

‘Samsun’un hizmetindeyiz’
REKLAM ALANI
27 Haziran 2018 17:16

MMO Samsun Şube Yönetimi, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. İmalat sanayine yönelik yatırımların artırılmasının önemine değinilen ziyarette konuşan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Samsun TSO ile her zaman dirsek temasında, birliktelik içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gürkan ayrıca, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’nin 2018- 2019 dönemi Şube Çalışma Programı ve kurum/kuruluşlarla yapılacak olan çalışmalar hakkında da Murzioğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

“SAMSUN’UN HİZMETİNDEYİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salih Zeki Murzioğlu ise birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek, süreci birlikte kontrol eden bir yapının Samsun’da oluşması için çalıştıklarını söyledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Murzioğlu, “Samsun çok yönlü bir kent. Biz de bu şehrin hizmetindeyiz. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içindeyiz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar en çok vurgu yaptığımız konuların başında şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kabiliyetini geliştirmek geliyor. Bunu, Samsun’a kazandırdığımız projelerimizle başardığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

MURZİOĞLU’NDAN ORTAK AKIL VURGUSU

“Birlikten güç doğar” diyen Murzioğlu, “Samsun TSO olarak kentimizin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarımızın gücünü önemsiyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemimizde de kentin nabzını iyi tutarak ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içinde çalışacağız. İşbirliği içinde çalışmak ziyadesiyle bizleri çok mutlu eder. Hepimizin ortak amacı, şehrimizin tanıtılmasına, gelişmesine katkı sağlamak. Bunu hep birlikte yapmaktan da büyük mutluluk duyarız” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.