Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Sanatçı Buray’dan kanserli çocuklara moral

 Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Samsun’da kanser tedavisi gören çocuklara sürpriz ziyarette bulunarak moral verdi.

Sanatçı Buray’dan kanserli çocuklara moral
REKLAM ALANI
17 Nisan 2019 17:16

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği dolayısıyla Samsun’da konser verecek olan Buray, VM Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji- Onkoloji Servisini ziyaret etti. Tedavi süreçlerini hastanede geçirdiği için miniklerin konsere katılamayacağını duyan ünlü pop sanatçısı “Onlar gelemiyorsa ben giderim” diyerek sürpriz yapması büyük bir sevinç yaşattı.

Beklemedikleri bir anda karşılarında Buray’ı gören çocuklar ve aileleri, sanatçıyla şarkılar söyleyip moral depoladı. Hekim ve sağlık çalışanlarından kemik iliği nakil tedavisi ve süreçleri hakkında bilgiler alan Buray, tedavi süreçlerini büyük bir kahramanlıkla geçiren çocuklara ve ailelerine hayran kaldı.
VM Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniği’nden Prof. Dr. Davut Albayrak ve Uzman Dr. Şule Turan Akyol, pop sanatçısı Buray’ın sürpriz ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Miniklerin tedavi sürecinden bahseden Prof. Dr. Davut Albayrak, “Kemik iliği nakli tedavisi çocuklarımız için çok önemli bir süreç. Halkımız bu konuda ne kadar bilinçli olursa çok daha fazla çocuğa umut olabilirler. Kemik İliği Nakli için kök hücre bağışı ülkemizde sevindirici şekilde her geçen artıyor. Sanatçılarımızın destekleri de bu anlamda çocuklarımız için çok anlamlı. Buray’a ziyaretinden ve çocuklarımızla geçirdiği eğlenceli saatlerden dolayı teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu etti” dedi.

Uzman Dr. Şule Turan Akyol ise Buray gibi değerli sanatçıların ziyaretleri ve desteği ile kemik iliği nakli, lösemi tedavisi ile ilgili süreçlerin geniş kitlelere ulaşabildiğini belirterek, “Çocuklarımız, tedavi süreçlerinde yalnız olmadıklarını hissediyor. Bu anlamda hastanemizin sosyal bir alanı olan servisimizde değerli sanatçılarımızla çocuklarımızın bir araya gelmesi mutluluk verici. Buray’a bu anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.