Dolar 32,3804
Euro 34,7367
Altın 2.400,13
BİST 10.168,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SANAYİ SİTESİ SULAR ALTINDA!

Samsun’da sağanak sonrası sel ve su baskınları yaşandı. Dükkanları yağmur suyuyla dolan sanayi esnafı caddeye orta attı

SANAYİ SİTESİ  SULAR ALTINDA!
REKLAM ALANI
5 Haziran 2023 14:27

Samsun’da sabaha karşı başlayan sağanak, şehir merkezinde sel ve su baskınlarına yol açtı. Merkez ilçeler ile Ladik’te eğitime 1 gün ara verilirken, Şükrü Köksal isimli vatandaş hayatını kaybetti. Sağanak hayatı felç ederken birçok cadde, yol ve ara sokak göle döndü. Ladik’te sel suları yolları kapattı, bazı vatandaşlar araçlarında bir süre mahsur kaldı. İlçede yollar dere gibi aktı, ekili araziler zarar gördü.

SANAYİ ESNAFI BALIK TUTUYOR!
Su baskınlarından en büyük zararı Eski Sanayi Sitesi gördü. Sanayi sitesi yarım metreyi bulan suyla doldu. Göle dönen sokaklarda dükkanlarını su basan sanayi esnafı ise durumu espriye vurdu. Eline olta alan motor ustası Settar Çakar, caddenin ortasına oltasını atarak balık tutmaya çalıştı. Çakar, “Balık tutmak için Costal sahile gidecektik ama sağ olsun deniz ayağımıza kadar geldi. Biz de sanayide yolda balık tutuyoruz” diye espri yaptı.

Birçok bölgede su baskını ve birikintilerinin yaşandığı Samsun’da ekipler tıkanan yolları açmaya, suları tahliye etmeye çalışıyor.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.