Dolar 32,4855
Euro 34,7617
Altın 2.420,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

SARRAF YAPI KOOPERATİFİ’NDEN 10 BİN TAKSİTLE EV!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde yeni konut hamlesine başlayan Sarraf Yapı Kooperatifi, vatandaşları 10 bin lira taksitle ‘ev sahibi’ yapmayı taahhüt ediyor

SARRAF YAPI KOOPERATİFİ’NDEN  10 BİN TAKSİTLE EV!
REKLAM ALANI
3 Nisan 2024 20:42

Daha önce Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde 120 dairelik bir konut projesine imza atan Nusrettin Bilici ve Hakan Aytünür’ün kurdukları Sarraf Yapı Kooperatifi, bu kez de Bafra için harekete geçti.

SARRAF YAPI KOOPERATİFİ
3 YIL İÇİNDE TESLİMAT GARANTİSİ
Sarraf Yapı Kooperatifi, Bafra Alpaslan Mahallesi Çiftlik Sokak’ta başladığı yeni konut projesiyle şimdiden adından söz ettirdi. Nusrettin Bilici ve Hakan Aytünür, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Alpaslan Mahallesi’nde yapılacak olan konutlarımızda hemşehrilerimiz banka kredisine ihtiyaç olmaksızın aylık 10 Bin TL taksitle ev sahibi olacak. Proje başlangıcından itibaren 3 yıl içinde teslimat garantisi veriyoruz.

RESMİ KOOPERATİF GÜVENCESİ İLE
Yapılacak olan dairelerimizin kalitesi, rengi, ve biçimini belirlemek hemşehrilerimize düşüyor. Resmi kooperatif güvencesi ile onların tercihi olmayı hedefliyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.