Dolar 32,5260
Euro 34,7173
Altın 2.493,22
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘SEÇİM’ HEYECANI!

Samsun Genç İş İnsanları Derneği(SAMGİAD) 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda Onur Öztekin yeniden başkan seçildi

‘SEÇİM’ HEYECANI!
REKLAM ALANI
9 Ocak 2022 15:08

Samsun Genç İş İnsanları Derneği’nin(SAMGİAD) 7’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bir kez daha başkanlığı seçilen Onur Öztekin, “Pandemiye rağmen çalışmalarımıza ara vermedik. Bundan sonraki süreçte de çok daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimize söz veriyoruz” dedi.

‘SAMSUN’U BİRLİKTE KALKINDIRALIM’
SAMGİAD’ın 7’nci Olağan Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda protokol ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Kongrenin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, SAMGİAD’ın 2008 yılında kurulduğunu ve bugün itibarıyla 38 farklı sektörden 156 üyeye sahip olduğunu hatırlatarak, ”2019 yılında dernek tarihinde ilk kez adaylı olarak gerçekleştirdiği genel kurulda göreve gelmiştik. Projelerimizden büyük bir kısmını hayata geçirmiş olmanın gururunu yaşarken, bir yandan da pandemi şartlarının bize engel olduğu büyük projelerimizi gerçekleştirememiş olmanın burukluğu içindeyiz. Bu zorlu süreçte SAMGİAD ailesi olarak kontak kapatmadan ülke ekonomisine katkı sağlamaya, ülkemizin ve şehremizin büyümesine destek olmaya devam ettik. Bu bağlamda, siz değerli üyelerimize çabalarınız ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz ve iş dünyamız ile birlikte gösterdiğimiz çabalar neticesinde 2021 yılını büyüme rakamları ile kapatan iki ülkeden birisi olma gururunu yaşarken bundan sonraki süreçte de çok daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimize söz veriyoruz’’ dedi.

SAMGİAD’TAN 5 YILLIK STRATEJİ PLANI
Pandemi döneminin kendilerine yözde 100 çalışma imkanı sağlamadığını hatırlatan Öztekin, ‘’Alının kararlar sonucu yönetim kurulu toplantılarımızı dahi çoğu zaman yüz yüze yapamadık. kısıtlı çalışma süresince derneğimize ve üyelerimize katma değer sağlamaya devam ettik. Derneğimize şehrimizin renklerini simgeleyen yeni bir logo ve modern bir çalışma ofisi kazandırdık. ISO 9001 belgesi aldık. Derneğimizin gelecek vizyonunu düşünerek, 5 yıllık stratejik plan oluşturduk. Mevcut şartlardan ötürü çok sık bir araya gelemesek de, göz göze bakamasak da sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissettik ve sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam ettik. Bu süreçte göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir şartta beni yalnız bırakmayan çalışmalarını titizlik ile sürdüren yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür eder birliktelik ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu(TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral da, genel kurula telefonla bağlanarak, Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

PROTOKOLDEN SELAMLAMA KONUŞMALARI
Genel kurula katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu birer selamla konuşması yaptı.

Genel kurula ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Samsun Barosu Genel Sekreteri Kutluhan Gökçe, ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ve dernek üyeleri katıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
Onur Öztekin (Başkan), Aytekin Demir, Berk Bariboğlu, Buğra Çolak, Bülent Cantaş, Cansu Süren, Emre Yılmaz, Hilal Beytekin, Muhammet Kaya, Mustafa Kar, Sinan Alaçamlı, Talat Gevez, Yıldıray Sandıkçı.
Denetim Kurulu: Ziya Ergül, Levent Çakır, Cemil Şahin
Disiplin Kurulu: Köksal Bulut, Hakan yavuz, Murat Özduman

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.