Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Şehit aileleri ile protokol iftarda buluştu

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği verildi

Şehit aileleri ile protokol iftarda buluştu
REKLAM ALANI
2 Haziran 2017 00:02

Ali Kale Turistlik Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri yemeğe katılan konuklara teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, “Bir Ramazan ayında şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikteyiz ama şehidimiz dolayısıyla hüzünlüyüz. Bu acılar bizi daha çok birbirimize kenetliyor. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hain terör odakları bir bir temizlenecektir” dedi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel, “Dün akşam 13 vatan evladımızın içinde bulunduğu helikopter yüksek gerilim hattına çarparak düştü. 13 vatan evladımız şehit oldu. Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Artık terörün kaçacak yeri yok. Bugüne kadar hiç bu kadar alan hakimiyeti olmamıştı. Terör eninde sonunda temizlenecektir” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, “Tabii ki istiyoruz ki şehitlerimiz olmasın. Ancak Abdulhamit Han’ın ifade ettiği gibi ’Nedelim ki atalarımız çadırlarını sırtlanların geçtiği yere kurmuş.’ Onun için biz çok çalışmamız gerekiyor. Onun için biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekir. Bu ülkede son 3 yılda yaşanmış olan olayları şöyle bir gözümüzün önüne getirdiğimizde hiç bir ülke bizim bu son 3 yılda yaşadığımızı yaşamamıştır. İşte şehitlerimizden bahsediyoruz . PKK’sı, PYD’si, FETÖ’sü kimisi içeride kimisi dışarıda hepsinin bunların aslında isimleri farklı, adları farklı ama amaçları belli. Bunların amaçları ülkemizi bölmek. Ama biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Bir çakıl taşını bile kimseye vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine ayrıca, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür , İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven , daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.