Dolar 32,2498
Euro 34,6786
Altın 2.402,38
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Şehit öğretmenlerin isimleri Bafra`da yaşatılacak

Bafra ilçesinde Şehit öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz adına kütüphane açılışı yapıldı

Şehit öğretmenlerin isimleri Bafra`da yaşatılacak
REKLAM ALANI
7 Haziran 2018 19:05

Bafra ilçesi Alparslan Türkeş Parkı içerisinde bulunan bina içerisine şehit öğretmenlerin adına yapılan kütüphane açılışına Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın`ın annesi Zehra ve babası Sadık Yalçın`da katıldı. Türk Eğitim Sendikası Bafra Şubesi tarafından yapılan kütüphane açılışında konuşan Türk Eğitim Sendikası Bafra Şube Başkanı Hakan Eroğlu, “ Böylesine anlamlı bir çalışmadan dolayı bir araya geldiğimiz için onu duyuyoruz katılımınız için teşekkürler. Hep biliriz ki öğretmen yüreklere dokunan sevgi, saygı, adalet, barış, ilim ve bilim kısacası bir değerdir. Bir insanı kötülüklerden uzak tutup iyilik yapmaya teşvik etmek, üzerine güneş doğan her şeyden daha hayırlıdır sözü öğretmenliğin ne kadar kutsal bir amaca hizmet ettiğini göstermektedir.

Bizler Bafra Türk Eğitim Sendikası olarak “Öykünü Yaz Öğretmenim” adında bir çalışma yaptık. Bu çalışmayı da her zaman yüreklerimizde hissettiğimiz isimlerini sonsuza dek yaşatacağımız şehit öğretmenlerimize ithaf ettik” dedi. Eroğlu`nun ardından konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Ben bu konuya önem vererek bu çalışmayı başlatıp tamamlayan Türk Eğitim Sendikası Bafra Şube Başkanlığına teşekkür ederim. Şehit öğretmenlerimizi unutmayarak onların isimlerini bir kütüphane hatırlamamıza vesile olanlara da ayrıca teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Kütüphanenin açılış kurdelesi Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Türk Eğitim Sendikası Bafra Şube Başkanı Hakan Eroğlu, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın`ın anne ve babası MHP Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş tarafından kesildi. Kütüphaneyi gezen şehit ailesi duygu dolu anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olmadı. Program sonunda Aybüke Yalçın`ın annesi Zehra ve babası Sadık Yalçın Türk Eğitim Sendikasına teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.