Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

ŞENOCAK ‘’Bafra’mıza, hizmet etmek tek amacımızdır’’

Galericiler Sitesi Esnafı ile kahvaltıda buluşan Kemal Şenocak Sanayi Esnaflarını da ziyarette bulundu.

ŞENOCAK ‘’Bafra’mıza, hizmet etmek tek amacımızdır’’
REKLAM ALANI
20 Kasım 2018 17:53

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde Galericiler Sitesi Esnafı ile kahvaltıda bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Ardından Büyük Sanayi Sitesinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda davete icabet eden herkese teşekkür eden Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak A.Adaylığı ve özgeçmişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Şenocak açıklamasında,’’1973 yılında Bafra’da doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Bafra’da yaptım. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 19 yıldır Bafra’mızda avukatlık yapmaktayım. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldım. Başkanlık ve yöneticilik yaptım. Partimizin teveccühü ile ve halkımızın destekleriyle 2009 tarihindeki yerel seçimlerde Ak Partiden Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim. 2014 yerel seçimlerinde ise hem Bafra hem de Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliklerine seçildim.Ak Parti Siyaset Akademisinden mezun oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Bugünkü kahvaltılı toplantımıza iştirak eden herkese sonsuz şükranlarımı sunmak isterim.

“HER ŞEY BAFRA’MIZ İÇİNDİR”

Her şey Bafra’mız içindir. Nedeni ise Vakit Bafra Vakti olduğu içindir. Bu bir bayrak yarışıdır. Tüm Aday Adayı dava arkadaşlarımızla el ele gönül gönüleyiz. Bizler Ak Parti olarak gönüllere yer etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’dedi.
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak kahvaltının ardından Büyük Sanayi Sitesinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında esnaflarla sohbet eden Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Bafra Büyük Sanayi Sitesinde bulunan esnaflar ve vatandaşlar ise gündemle ilgili sorular sorarak Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak’a aday olduğunda Büyük Sanayi için düşüncelerini sordular.
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak ise kendisine gösterilen ilgi içinde Bafra Büyük Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara teşekkür etti.

“TEK AMACIMIZ HİZMET”

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak yaptığı açıklamada,’’ Bizim tek bir amacımız bulunmaktadır. Bafra’mıza, Bölgemize hizmet etmek tek amacımızdır. Talip olduğumuz A.Adayı olduğumuz Belediye Başkanlığı o kadar kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş . Biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim. 10 yıldır da siyasetin içerisindeyim. Hem Bafra Belediyesinde hem de Samsun Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulundum. Bafra’nın sorunlarını, sıkıntılarını ve de beklentilerini çok iyi biliyorum.’’ dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.