Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Şiddet Mağduru Kadın Toprağa Verildi

Samsun’da boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürülen kadın göz yaşları içinde toprağa verildi.

Şiddet Mağduru Kadın Toprağa Verildi
REKLAM ALANI
3 Aralık 2018 15:15

Samsun’da boşanmak üzere olduğu ve 1 yıldır ayrı yaşadığı kocası tarafından hastane otoparkında 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kadın gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Talihsiz kadının evliliği döneminde birçok kez şiddete maruz kaldığı ileri sürüldü.

Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otoparkında dün meydana geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ikamet eden Enis A. Ş.(31), 1 yıldır ayrı kaldığı ve boşanmak üzere olduğu Merve Ş. (25) ve kızını görmek için Samsun’a geldi. Otomobille konuşmak için Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkına giden karı-koca arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu koca, eşini 25 yerinden bıçakladı. Hastane acil servisine kaldırılan genç kadın bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Merve Ş.’in cenazesi yapılan işlemlerin ardından Samsun’un Terme ilçesinin Kocaman Mahallesi’ne götürüldü. Genç kadının cenazesi Pazar Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Cenaze namazına Merve’nin babası, kardeşi, akrabaları ve sevenlerinin yanı sıra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da katıldı.

“KIZIM EVLİLİK VE HAMİLELİK DÖNEMİNDE DE ŞİDDET GÖRDÜ” 

Genç kadının annesi Fatma Ö., kızının eşiyle 3 yıl evli kaldıklarını, son bir yıl ise ayrı olduklarını söyledi. Kocasının Çorlu’dan Samsun’a gelerek kızını öldürdüğünü ifade eden anne Fatma Ö., “13 Aralık’ta boşanma davaları vardı. Boşanmayı bekleyemedi, öldürdü kızımı. Evliliği dönemi ve hamilelik döneminde de kızıma şiddeti vardı. Bıçak çekip boğazına sarılmış. 1 kızı vardı. Çocuğumun boynu bükük kaldı. Böyle yapanlara idam cezası istiyorum. Cezasını bulsunlar. İçeriden çıkmasın inşallah” dedi.

“İDAM İSTİYORUM”
Merve Ş.’in anneannesi Esma Ö. ise “Kadın cinayetlerine idam cezası gelsin. Sesimi duyun. 24 yaşındaki çocuğumu öldürdüler. Adalet yerini bulsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.