Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘SIMSIKI SARILMALIYIZ!..’

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu “Yaşanan üzücü olaylar sımsıkı sarılmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattı” dedi

‘SIMSIKI SARILMALIYIZ!..’
REKLAM ALANI
23 Nisan 2023 18:16

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Deprem felaketinden dolayı buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Yaşanan tüm üzücü olaylar bize birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini de bir kez daha hatırlattı” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun TSO’da bayramlaşma töreni düzenlendi. Her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, misafirleri kapıda karşıladı.

‘GÜZEL DUYGULAR DAİM OLSUN’
Törende misafirleriyle yakından ilgilenen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirterek, “Bugün, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu yıl maalesef ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Yaşanan tüm o üzücü olaylar bize birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini de bir kez daha hatırlattı. Maneviyatı en üst seviyede yaşadığımız mübarek Ramazan ayını da bunun için önemli bir fırsat olarak gördük. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracağız. Allah milletimize bir daha böyle büyük felaketler göstermesin. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası adına Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini, bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramlaşma törenine Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, Samsun TSO Meclis üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.