Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

SİNOP’UN ‘BAŞPEHLİVAN’I SAMSUNLU YALÇIN SÖZEN!

Sinop’ta 26’ıncı Çakıldak Güreşleri yoğun katılımla gerçekleştirildi. Büyük mücadeleye sahne olan güreşlerin galibi ise Samsun’un altın kemerli başpehlivanı Yalçın Sözen oldu

SİNOP’UN ‘BAŞPEHLİVAN’I  SAMSUNLU YALÇIN SÖZEN!
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2023 18:28 | Son Güncellenme: 7 Ağustos 2023 18:29

Esenler Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen Sinop Çakıldak Karakucak Güreşleri ve Yayla Şenlikleri güreşseverleri bir araya getirdi. Birçok pehlivanın katılarak ter döktüğü güreşlerde adeta nefesler tutuldu. Sırık kebaplarının pişirildiği şenlikte kazanlar dolusu keşkek etkinliğe katılanlara ikram edildi.

SİNOP GÜREŞ

FİNALDE RAKİBİNE ŞANS TANIMADI
25 boyda 278 sporcunun katılımıyla gerçekleşen güreşlerde baş pehlivanlık kategorisinde karakucak güreşleri altın kemerli baş pehlivanı Samsunlu Yalçın Sözen birinci, Balkan şampiyonu Mehmet Can Kaya ikinci olurken, Mustafa Cebeci ile Arif Güler üçüncülüğü paylaştı. Basaltı kategorisinde ise Kemalcan Avcı birinci, Faruk Bafralı ikinci, Sadık Kuzu ve Doğancan Ergin ise üçüncü oldu.

SİNOP GÜREŞ

Ayrıca güreşlerde TOKİ Şehit Fatih Erer Spor Kulübünden başpehlivanlık kategorisinde Arif Güler, başaltı kategorisinde de Kemalcan Avcı ve Faruk Bafralı, antrenörler Adil Yiğit ve Mustafa Yiğit ile birlikte toplam 25 sporcu Kulüp Başkanı Necip Tekin önderliğin de organizasyona katılarak Sinop’u ve kulübü başarıyla temsil etti. Bu arada Çalkıldak Karakucak Güreş Ağalını ise iş adamı Cahit Tarakçı kazandı.

Dernek Başkanı Enver Tabakoğlu, güreş ve şenliklere iştirak eden herkese teşekkür etti.

SİNOP GÜREŞ

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.