Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Siyaset kazanı kaynıyor

Türkiye seçim atmosferine iyiden iyiye girerken Samsun’da da sular ısınmaya başladı. Aday olmak isteyenlerden birbiri ardında açıklamalar gelmeye başladı

Siyaset kazanı kaynıyor
REKLAM ALANI
26 Nisan 2018 12:49

Eski Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti’den aday adaylığını açıkladı, milletvekili başvurusunu ise AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na yaptı.
‘DURMAK YOK, YOLA DEVAM’
Süleyman Kaldırım, AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, kendisinin görev adamı olduğunu söyleyerek, aday gösterilmesi ve milletvekili seçilmesi halinde Samsun için hayata geçireceği projeleri de tek tek açıkladı.

Süleyman Kaldırım yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği ‘Durmak Yok Yola Devam’ parolası ile 2023 Değişen ve Gelişen Yeni Türkiye projelerimizi tüm Türkiye ve sevdamız Samsun için hayata geçirmek istiyoruz. Samsun ilimizde belediye başkanlığından gelen biri olarak, tüm belediye başkanlarımızın ve belediyelerimizin sorun ve projelerinde bir ağabey, kardeşleri olarak onların yanında olmak ve onlara destek vermek temel hedefim olacaktır.

SAMSUN İÇİN SEFERBERLİK
Milletvekili adayı gösterilmem ve seçilmem halinde Samsun’un sağlık turizm şehri, tarım şehri, dönüşüm şehri, yeşil enerji şehri, futbol altyapı şehri olması yönünde çalışmalarımız olacaktır. Bu konuda sivil toplum kuruluşları ile işadamları, gençler, kadınlar ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte çalışmalar yapmak şehrimiz için gerekli ve yukarıda belirtilen konuları hayata geçirmek için öncelikle, genel merkez, il ve ilçe teşkilatlarımızdaki tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte Ankara’da ilimizi temsil ederek diğer milletvekilleri ve yetkilileri ile de beraber Samsun’umuz için seferberlik çalışması yapmak öncelikli hedefim olacaktır.”

AKCAGÖZ, KARARINI VERDİ

CHP samsun il Başkanı Tufan Akcagöz, bugün basın kuruluşlarına gönderdiği bilgilendirme mesajında 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Milletvekili aday adaylığını yarın saat 15.00’te düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacağını duyurdu.

‘ANKARA’DA BİR AVUKATINIZ OLSUN’
CHP’li Akcagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Atatürk’ün manevi mirasçıları olarak, ülkeyi içine düştüğü kötü durumdan kurtarmak, demokrasi ve özgürlükleri yeşertmek gibi bir görevimiz var. Ben bu sorumluluğumun farkındayım ve yaklaşık 3 yıldır Samsun’da CHP İl Başkanı olarak yürütmüş olduğum hak, hukuk ve demokrasi mücadelesini, Ankara’ya taşımayı arzu ediyorum. ‘Ankara’da bir Avukatınız olsun’ sloganıyla çıktığım bu yolda, Samsunlu hemşehrilerimin desteği benim için çok önemli. Milletvekili aday adaylığımı açıklayacağım basın toplantısına katılımınız beni onurlandıracaktır. Unutmayın, dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar.. Her gecenin mutlaka bir sabahı, her karanlığın mutlaka bir sonu var. Mutlaka başaracağız”

MHP’de SÜRPRİZ ADAY

Eski Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, MHP’den milletvekili aday adayı olacak. Güven Özyurt’un bugün mesai bitimine kadar Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki görevinden istifa etmesi bekleniyor.

DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini 5 yıldır yürüttükten sonra Sinop’a araştırmacı olarak atanan Güven Özyurt, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir süre görüşmüştü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.