Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SON DAKİKA… Resmi Gazete’de yayınlandı SAMSUN’DA ‘PETROL’ ARANACAK!

Türkiye, Karadeniz’de büyük bir doğalgaz rezervi keşfettikten sonra petrol bulabilmek için de çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda 4 ilde petrol araması için ruhsat alındı

SON DAKİKA…  Resmi Gazete’de yayınlandı  SAMSUN’DA  ‘PETROL’  ARANACAK!
REKLAM ALANI
8 Ekim 2020 15:19

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete’nin yayımlandı.

 

SAMSUN, SİNOP, AMASYA, ÇORUM
Buna göre, TP’ye Samsun, Sinop, Amasya ve Çorum’da, birden fazla ilin sınırlarında yer alan toplam 4 saha için petrol arama ruhsatı verildi. Yüz ölçümleri 58 bin 350 hektarla 58 bin 580 hektar arasında değişen sahalar için verilen ruhsatlar 5 yıl süreyle geçerli olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.