Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘SOYKIRIM VE KATLİAM!..’

Samsun’da CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ’dan, “Sivillerin ve çocukların bulunduğu bir hastanenin bombalanması soykırım ve katliam odaklı bir eylemdir” dedi

‘SOYKIRIM VE KATLİAM!..’
REKLAM ALANI
18 Ekim 2023 19:35

Samsun’da CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınayan bir açıklama yayımladı. Özdağ, yapılan son hastane saldırısı ‘soykırım ve katiam odaklı’ nitelendirdi.

FAŞİST GÜVENLİK DEVLETİ
Mehmet Özdağ açıklamasında, şunları dile getirdi:

İsrail devleti, baskıcı faşist güvenlik devleti operasyonlarıyla sivillerin ve sivil hayatın katili olmaya devam ediyor. İsrail’in son dönemde Filistin topraklarına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarını büyük bir endişe ile takip ediyoruz. Sivil yerleşimlere yapılan bu saldırılar barışa ve güvenliğe saygıyı ihlal etmektedir.

Mehmet ÖZDAĞ
CHP Samsun İl Başkanı

AKILDAN, İNSANİYETTEN UZAK
Son olarak İsrail, yüzlerce sivil Filistin halkını hedef alıp Hastanelere bombalı saldırı yaparak insanlık ve savaş suçu işlemiştir. Sivillerin ve çocukların bulunduğu bir hastanenin bombalanması akıldan, vicdandan, insaniyetten uzak, soykırım ve katliam odaklı bir eylemdir.

FİLİSTİN İŞGALİ SON BULSUN
İsrail, sivil halkı hedef alan alçakça yapılan saldırılara ve Filistin topraklarının işgaline derhal son vermelidir. Bir an önce tüm yetkili kurumların bu vahşete dur demesi ve bölgede barışı sağlamaya yönelik adımlar atması insanlık için büyük önem arz etmektedir.

Yapılan bu saldırıları lanetliyor, Filistin halkına başsağlığı diliyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.