Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Söz milletimizde

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Samsun`da basın açıklaması yaptı

Söz milletimizde
REKLAM ALANI
29 Nisan 2018 22:33

Çamaş sözlerine şu cümlelerle başladı.

Aday oldum çünkü;Dünya ileriye giderken, teknik imkanlar ve sürekli yenilenen teknoloji baş döndürücü şekilde insan aklına ve hizmetine sürekli yenilikler sunarken, bu Bölgenin Bu imkan ve yeniliklerden yeterince faydalanamaması  ağrımıza gidiyor.

Aday oldum çünkü;Bu şehirdeki siyasi algıyı, ben yaparım kısırlığından, biz yapacağız erdemine taşıma günü geldi, geçiyor düşüncesindeyim. Ben; biz diyebilecek hoşgörüyü ve inancı kendimde buluyorum. Bu şehir hepimizin ve biz hep birlikte bu şehre eski ruhunu yeniden kazandıracağız, buna inancım tamdır.

Aday oldum çünkü;SAMSUN’un zümreler arası rekabetten kaybettiği zamanı, Samsun İli ve İlçelerinin kültürü ile daha dinamik ve daha hızlı bir şekilde kültür hayatımıza inşa edeceğimize inanıyorum.Kültürümüzün zenginliği, şehrimizin fakirliği olmayacak, olmamalı…

Aday odum çünkü; Bölgemizin, kavgadan gürültüden uzak, el ele vererek hak ettiği estetiğe kavuşacağına inanıyorum.

Aday oldum çünkü;siyasetin kayırmacılığından usanmış hemşerilerimizin, siyasetin ve siyasetçinin de bir adalet terazisi olduğunu görmelerini istiyorum.

Siyaset tercihimizi yaparken neden MHP sorusunu kendime hiç sormadım, yinede bunun cevabını vereyim akıllarda soru işareti kalmasın…

MHP çünkü; geçmişin, tarihin kültürün ve geleneklerin ruhu MHP de birleşmiştir…

MHP çünkü; hizmetin önde olduğu, rantiyeciliğin yer bulamadığı, siyasette adaletin ve hoşgörünün adresi olduğu için.

MHP çünkü; demokrasinin en fazla işlediği parti olduğu için.

MHP çünkü; dayanışmanın, ekip çalışmasının ve fedakarlığın en belirgin adresi olduğu için.

MHP çünkü; ülkücülerin din, vatan, millet sevgisinin üzerine hiçbir şey koymadıkları için. Ülkücü olduğum için…

Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli, milli, ahlaklı ve tutarlı siyasi çizgisiyle millet vicdanında kök tutmuş; önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla takdir ve teveccüh kazanmıştır.

Aldığımız ve alacağımız her karar milletimizin ve ülkemizin hayrına ve huzuruna dayanmakta, buna hizmet etmektedir.

Türkiye’nin içte ve dışta karşı karşıya olduğu yüksek risk ve tehditler yeni bir siyasi durum değerlendirmesini, yeniden çizilecek bir yol haritasını adeta zaruri hale getirmiştir.

ARTIK SÖZ VE KARAR AZİZ MİLLETİMİZİNDİR

Türkiye Cumhuriyeti’nin beka ve birliğini yüksek bir sadakat ve yürekli bir mücadele ruhuyla savunacak, inanıyorum ki, ülkemizin geleceğini millet iradesinden aldığı güçle güvenceye kavuşturacaktır.

Türk milleti yegane gücümüz, yegane umudumuzdur.egemenliğin sahibi büyük Türk milletidir.

Türkiye’nin yönetiminde hukuki ve fiili durumların neden olduğu aksamaların, engellemelerin, gecikmelerin ve zayıflıkların yeni bir hükümet sistemiyle telafisi kaçınılmaz bir ihtiyaçtı.

Milliyetçi Hareket Partisi bu namusu savunacak, bu ruha bağlı kalacak, üstelik ittifakın zaferi için geceyi gündüze katacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, 24 Haziran’da milletimiz bekasına, beraberliğine, bereket ve kaderine sahip çıkacaktır.

Türklüğü eritmek, Türkiye’yi emmek için seferber olmuş iç ve dış mihraklara karşı Cumhur İttifakı milli iradeyle birleşip mukaddes ve muazzez bir mücadele şuuruyla hesapları alt üst edecek, muhasım ve müstevli odakları bir kez daha yenilgiye uğratacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve ülküleri alınıp satılamaz, aksini iddia edenler ise hüsrana uğrayacak ahlaksızlardır.

KUTLU BİR DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞ HAMLESİ ÖNÜMÜZDEDİR

Türkiye’nin geleceği bizzat Türk milleti tarafından tayin ve tescil edilecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi tam bir uyum ve inanmışlıkla siyasi vaat ve sözlerine sadakat gösterecek, Türkiye’nin bekasına tüm dava arkadaşlarımızla birlikte katkı verip uğrunda mücadelesini kararlılıkla ifa edecektir.

Aklının arkasında sahte ve gizli düşünceler barındırmadan, duygu ve düşüncelerimi en yalın haliyle aktardım, ilerleyen günlerde uygulanabilir ve kabul görecek planlarımızın açıklanacağı basın toplantılarında da bir arada olacağız, ilginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz, milletimiz, siyasi partilerimiz, demokrasimiz ve Türk-İslam alemi için hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Artık söz ve karar mensubu olmaktan her daim iftihar ettiğimiz aziz Türk milletinindir.

Abdurrahman ÇAMAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi

                                                                                27.Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.