Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘SÖZ VERMEDİK!..’

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Beşiktaş’tan Hasic transferi, devamlı oynatma konusunda söz veremediğimiz için olmadı” dedi

‘SÖZ VERMEDİK!..’
REKLAM ALANI
13 Ocak 2021 13:47 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2021 13:53

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, son transfer gelişmeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, Beşiktaş’ın 19 yaşındaki Bosna Hersekli yıldız adayı Ajdin Hasic’in kendilerine teklif edildiğini söyledi.

‘MİRSAD TÜRKCAN ARDADI AMA…’
Başkan Yüksel Yıldırım, konuyla ilgili olarak, “Bize Hasic’i teklif ettiler. Menajeri Mirsad Türkcan’a Beşiktaş’tan ‘Biz devamlı oynatamayacağız. Devamlı oynayacak kulüp olursa vermeye hazırız’ denilmiş. Mirsad Türkcan da bizi aradı. Ama biz de devamlı oynatma konusunda söz veremedik” açıklamasında bulundu.

ATAKAN ÜNER GÜNDEMİMİZDE YOK
Yüksel Yıldırım ayrıca, son günlerde transferde Samsunspor ile adı anılan Beşiktaş’ın bir başka genç oyuncusu Atakan Üner hakkında, “Atakan Üner bizim listemizde yok. Ne aradık, ne konuştuk. Benim şampiyon olmam için tecrübeli oyunculara ihtiyacım var” dedi.

‘ARKADAYIZ CESUR YÜREK’: Samsunspor’un ünlü taraftar grubu Şirinler’in Trakya Temsilciliği, hazırladığı bir pankart ile Başkan Yüksel Yıldırım’a olan desteklerini açıkladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.