Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘STOKÇULAR HESAP VERECEK!..’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ayçiçek yağı açıklaması: Stokçular rakamları yükseltiyor, muhalefet de kampanya yürütüyor

‘STOKÇULAR HESAP VERECEK!..’
REKLAM ALANI
8 Mart 2022 15:53

Son günlerde marketlerde ayçiçek yağının bulunmamasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizde bir ayçiçek yağı sorunu olmadığını belirterek, bunun muhalefetin kampanyası olduğunu söyledi. Erdoğan, “Stokçular utanmadan sıkılmadan rakamları yükseltiyor, muhalefet de ayçiçek yağı yok diye kampanya yapıyor” dedi.

KADIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın muhtarlarla bir araya geldi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ayçiçek yağı stokçularıyla ilgili de ilk kez konuşan Erdoğan, Türkiye’nin yağ sorunu olmadığını, stokçuların fiyat artırdığını ve muhalefetin de yağ yok diye kampanya yürüttüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

Muhtar kardeşlerimden bir şeyi özellikle rica ediyorum. Son günlerde bir yağ meselesi çıkardılar. Bizim ayçiçeği, zeytinyağı böyle bir sorunumuz yok. Muhalefet ülkemizi darda, zorda göstermek adına böyle bir kampanyayı yürütüyor.

‘GEREKİRSE SİZLER İHBAR EDECEKSİNİZ’
Mahallenizdeki, köyünüzdeki marketlerde, bakkallarda gerçekten ayçiçek yağı var mı, yok mu? Gerekirse sizler İçişleri Bakanlığı’mız adına bunların depolarını bile takip edip bizlere ihbar edeceksiniz. Bu stokçulara biz gereğini yapacağız.

‘MUHALEFET KAMPANYA YAPIYOR’
Sizler Vali’nin o mahallelerdeki eli, ayağısınız. Bu devleti provoke etmeye çalışanlara gereken dersi vermek boynumuzun borcudur. Bunlar stokçu. Stokçular utanmadan sıkılmadan rakamları yükseltiyor, muhalefet de ayçiçek yağı yok diye kampanya yapıyor.

‘STOKÇULARA GEREĞİNİ YAPACAĞIZ’
Dün İçişleri Bakanımla bunu konuştum. Nerede böyle bir stokçu varsa gereğini yapacağız. Çünkü bizim böyle bir sıkıntımız yok. Sıkıntımız olmadığı halde stokçuluk yapanlar bunun hesabını verecek.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.