Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Suat Çakır’dan REST!

Samsunspor Kulübü Derneği için Başkan Yüksel Yıldırım’ın yönetime almak istediği Suat Çakır, bu teklife sıcak bakmadı

Suat Çakır’dan   REST!
REKLAM ALANI
24 Haziran 2021 16:20

Samsun’da yarın Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapılacak Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Yüksel Yıldırım, listeyi büyük oranda değiştirmek istiyor. Bunun için daha önce haksız ithamlarda bulunup kamuoyu önüne atmak istediği isimlere yönelen Başkan Yıldırım, beklediği ilgiyi göremedi.

YILDIRIM’A DA BİLEN’E DE AYNI YANIT
Uzun yıllar Samsunspor Kulübü’nde çeşitli görevlerde bulunan ve her dönem Kırmızı-Beyazlı camianın yanında yer alan Suat Çakır’ı yönetime almak için teklifte bulunan Yüksel Yıldırım, olumsuz yanıt aldı.
Son olarak Samsunspor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunan Suat Çakır’ın hem Yüksel Yıldırım’a hem de Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen’e yönetime girmek istemediğini net bir şekilde ifade ettiği belirtildi.

‘BU İSİMLERLE AYNI YÖNETİMDE YER ALMAM’
Özellikle yönetimde yer alan bazı isimlerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Suat Çakır’ın, “Benim bu isimlerle aynı ortamda bulunmam mümkün değil” dediği öğrenildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.