Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Suat Kılıç Havza’da

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, 22 ve 23’üncü Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Havza İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Suat Kılıç Havza’da
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2021 22:48

Eski Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç Havza ziyareti kapsamında Havza Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bir araya geldi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Suat Kılıç’a Havza Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek “İlçemize hizmet edebilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam diyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

SUAT KILIÇ’A ‘HANCER’ HEDİYESİ
Suat Kılıç ise Havza’nın Samsun için önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Her zaman Havza ve Havzalı hemşerilerimizin yanındayız” dedi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a üzerinde ismi yazılı hançer hediye ederken, Kılıç da Özdemir’e ‘Besmele’ yazılı pano hediye etti.

‘2023 HEDEFLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Eski Bakanı Suat Kılıç ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir daha sonra Ak Parti Havza İlçe Binasına geçerek İlçe Başkanı Kadir Kayan, yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Kayan, “Sayın Bakanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Kendisinin bilgi birikimi ve tecrübeleri biziler için Kıymetli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine öncelikle 2023 hedeflerimize ulaşmak üzere sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yenilen parti binasını gezen ve İlçe Başkanı Kadir Kayan’dan bilgiler alan Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç ziyaret sonunda Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri ile bir süre sohbet etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.